Ugrás a tartalomra

Folytatódik az együttműködés a Filmbox és az Antenna Hungária között

Szerződést hosszabbított az SPI / Filmbox Magyarország és az Antenna Hungária. A két cég 2014 óta dolgozik együtt, az eddigi sikeres együttműködésnek köszönhetően újabb két évet írt alá a két társaság, így 2020. szeptember 30-ig élvezhetik a nézők a FilmBox Basic és a FilmBox Premium csatorna nyújtotta filmeket. A MinDig TV Extra előfizetéses csomagjaiban való megjelenésen túl a FilmBox Live internetalapú szolgáltatása is elérhető a  szolgáltató kínálatában.

 

„Partnerkapcsolatunk az Antenna Hungáriával gyümölcsözőnek bizonyult, ezért közös megállapodással úgy döntöttünk, hogy folytatjuk az eddigi munkát. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jövőben is izgalmas csatornákat és tartalmakat biztosíthatunk nézőink számára ezen a platformon.” – nyilatkozta Fülöp Tamás, az SPI International regionális operatív igazgatója.

 

A FilmBox csatornák üzemeltetője az SPI International, amely közel 20 éve meghatározó szereplője a független filmpiacnak. Az SPI International hat országban harmincöt csatornát üzemeltet, melyekből Magyarországon jelenleg hat FilmBox csatorna érhető el. A FilmBox és a Filmbox Plus csatornák az alapcsomagokban találhatók, míg a FilmBox Extra HD, a FilmBox Premium, a FilmBox Plus és a FilmBox Family pay-tv koncepcióban kerül forgalmazásra. Az egyes csatornák önálló, egymástól független műsorkínálattal rendelkeznek, a nézők pedig reklámmegszakítás nélkül élvezhetik a különféle tartalmakat a nap huszonnégy órájában.

 

Az Antenna Hungária két legismertebb lakossági digitális tévés szolgáltatása a MinDig TV és a MinDig TV Extra. Előbbi előfizetési díj, hűségnyilatkozat és szerződéskötés nélkül az egész országban 12 ingyenes csatornát kínál, többet akár HD-minőségben is. A kiváló ár/érték-arányú előfizetéses MinDig TV Extra pedig az Alap- és Családi csomagok mellett kiegészítő tematikus csomagokat is kínál.

 

Az AH 2017 őszén mindiGO néven indította el új OTT (Over-The-Top) márkáját, melynek első eleme a MinDig TV Extra előfizetéssel igénybe vehető, 43 csatornát tartalmazó, multiscreen tévézést lehetővé tevő mindiGO TV volt. Ezt követően mindiGO Sport néven indult el a szélessávú platformokon keresztül elérhető, lineáris és lekérhető médiaszolgáltatásokat kínáló, sport tematikájú tartalomszolgáltatás. A mindiGO Sport a 12 élő csatornán és a lekérhető szolgáltatásokon túl egyedi funkciókkal bővített tartalmakat, hírösszefoglalókat, a napi videós összefoglalók mellett plusz információkat és kommentelési lehetőséget biztosító „second screen” megoldást is tartalmaz.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott