Ugrás a tartalomra

FOX a UPC Direct kínálatában

FOX logoA FOX Networks Group zászlóshajójaként ismert FOX szórakoztató csatorna május 17-től a UPC DTH S.à r. l. előfizetői számára is elérhetővé válik a UPC Direct Medium HD TV és a HD Pak csomagjában.

A két cég megállapodásával tovább növekszik a FOX lefedettsége, mely ennek köszönhetően hazánkban 1,7 millió körüli háztartásba ér el.

A FOX műsora 2014. február 1-jén indult hazánkban. A nézők a csatorna magyarországi kínálatában olyan világszerte ismert és népszerű sorozatokkal találkozhatnak, mint Az Álmosvölgy legendája, a Harry Bosch – A nyomozó, a The Strain – A kór, a rangos díjakkal kitüntetett Empire, vagy a világ egyik legsikeresebb animációs filmsorozata, A Simpson család. A csatorna legnépszerűbb műsora a kultikus The Walking Dead sorozat, melynek legújabb epizódjai már az amerikai vetítést követően néhány órával hazánkban is bemutatásra kerülnek. A sorozat eddig is kiemelkedő nézettséget hozott, a hatodik évad második felének premierpizódja a műsor idősávjában a 10. helyet szerezte meg a magyar tévés nézettségi mezőnyben, számos jelentős csatornát megelőzve.

Tavasszal a FOX további sikersorozatokkal várja a nézőket: májusban az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy érkezik a csatornára, olyan sztárokkal, mint John Travolta, Cuba Gooding Jr., vagy David Schwimmer. A FOX továbbra is követi azt a stratégiát, hogy legkedveltebb műsorait a világ 126 országában szinte az amerikai premierrel egy időben mutatja be. A legközelebbi világpremier a Patrick Fugit főszereplésével készült Outcast horrorsorozat lesz júniusban, amely Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul. A csatorna kínálatban mindemellett számos műfajjal és stílussal találkozhatnak a nézők, legyen szó vígjátékról, drámáról, sci-firől, akcióról, animációs filmekről, főzőműsorokról vagy realityról.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott