Ugrás a tartalomra

FOX hónap a MinDig TV Extránál

MinDig TV Extra logo2016. május 2. és 31. között a FOX csatorna megnyílik a MinDig TV Extra Alapcsomag nézői számára is.

Ebben az időszakban a csatornát választók olyan műsorokat is láthatnak, mint a Stephen King regényéből készült 11.22.63, a közkedvelt Álmosvölgy-legendája, az amerikai popvilágot zseniális dalokkal bemutató Empire, illetve az O.J. Simpson gyilkossági ügyével foglalkozó American Crime Story című sikersorozat.

Ezen időszak alatt a nézők Magyarországon elsőként láthatják kizárólag a FOX műsorán az Amerikában már elképesztő sikert aratott American Crime Story – Az O.J. Simpson-ügy című sorozatot, amelyben megismerkedhetünk O. J. Simpson tárgyalásával, és bepillanthatunk a vád és a védelem jogi csatájába. A Jeffrey Toobinkönyvén alapuló történet feltárja a bíróságon zajló, kaotikus háttéralkuk és merész húzások világát, és hogy a vád túlzott magabiztossága, a védelem gyors észjárása, valamint a helyi rendőrség és az afroamerikai közösség kapcsolata miként adott okot kételkedésre az esküdtek számára. A sorozatot május 23-tól hétfőnként 21.00-kor láthatják.

Persze az új sorozaton kívül más premierek is várják a FOX nézőit, hiszen folytatódik a Kennedy-gyilkosság megakadályozásáról szóló időutazós sorozatunk, a Stephen King azonos című regényéből készült 11.22.63; hosszabb szünet után új részekkel tér vissza az Empire, ahol hatalmi harcok és családi viszályok árnyékolják be az Empire Entertainment lemezcég mindennapjait, miközben elképesztő zenékkel pillanthatunk be a mai popvilág életébe. Ezen kívül azoknak is örömet kíván szerezni a csatorna, akik lemaradtak a FOX kultikus sorozatának, a The Walking Deadnek az első évadairól. A zombiapokalipszis ősszel visszatérő 7. évada előtt most az első epizódtól kezdve újra megnézhetik, mi történt az elmúlt hat év alatt. 

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott