Ugrás a tartalomra

FOX sorozatok a Moziklubban

Telekom logoA FOX International Channels (FIC) és a Telekom bejelenti, hogy a FOX csatorna egyes népszerű sorozatai a Telekom TV Videotéka  archívuma mellett már a Moziklub előfizetők számára is elérhetővé váltak. Az évi minimum 60 órányi tartalom a csatornán is futó világszerte ismert, mégis a magyar nézők igényeihez igazodó filmeket és sorozatokat hozza el az előfizetőknek.

A FOX lineáris csatorna magyarországi kínálatában olyan világklasszis tartalommal és világszerte jól ismert sorozatokkal találkozhatnak a nézők, mint a Da Vinci démonai, a The Walking Dead, Az Álmosvölgy legendája, vagy a 24: Élj egy új napért, A híd, a Krízis és A Simpson család. 

Azon nézők, akik lemaradtak a televíziós vetítésről, vagy újra kívánják élni a már látott kalandokat, júliustól a Telekom Videotéka Moziklub előfizetésével  fix havi díjért korlátlan alkalommal megtekinthetik a Da Vinci démonai sorozat első évadát, illetve a Légy férfi! című reality dokumentumsorozatot a  több mint száz órányi tartalom mellett. A kínálat az év folyamán olyan népszerű sorozatokkal bővül, mint a Hetedik érzék második, harmadik és negyedik évada. Augusztusban pedig a második évad premierjével egy időben a Moziklub előfizetők számára elérhetővé tesszük A híd című izgalmas krimisorozat első évadát is.

A választék a későbbiekben még más sikersorozatokkal is kiegészülhet, illetve a FOX a 2015-ös évben új, régen várt tartalmakat ígér a Telekom TV előfizetők számára.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott