Ugrás a tartalomra

FOX világpremier előtti vetítés csak a MoziKlubban

FOX logoAz év egyik legjobban várt sorozatának, a Wayward Pines-nak az első epizódját a világpremiert megelőzően egy héten keresztül - május1-7. között - kizárólag a Telekom TV MoziKlub előfizetői tekinthetik meg! A sorozatot Magyarországon – a világ 126 országával egy időben – május 14-én tűzi műsorára a FOX.

A Blake Crouch nagysikerű könyvtrilógiájából készült pszichothriller főszerepét az Oscar-díjra is jelölt Matt Dillon alakítja. A sorozat érdekessége, hogy egyik részét az Elhagyott szoba, A szállítmány, a Ragadozók és a Kontroll című alkotásaival népszerűvé vált Antal Nimród rendezte.

Mint ismert, a hazai piacon elsőként bevezetett, folyamatosan frissülő és bővülő tartalmú MoziKlub filmkölcsönző-szolgáltatás segítségével több mint 1200 mozifilm, hollywoodi és mesesorozat várja a tévéképernyőn a filmkedvelő Telekom TV-előfizetőket (amennyiben IPTV és interaktív funkciót biztosító SAT TV előfizetéssel rendelkeznek).

A korlátlan moziélményt kínáló MoziKlub szolgáltatásra most kedvezményesen, 990 Ft-os havidíjért lehet előfizetni – Családi+HD TV díjcsomaggal történő együttes igénybevétel esetén, 1 vagy 2 éves hűségidő vállalása mellett.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott