Ugrás a tartalomra

Frekvenciacsere a DVB-T hálózat tatabányai adójánál

MinDig TV logoAz Antenna Hungária Zrt tájékoztatja a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások felhasználóit, hogy 2011. augusztus 4-én a DVB-T hálózat tatabányai adójánál frekvenciacserét hajt végre.

Annak érdekében, hogy a cserét végre lehessen hajtani, ezen a napon néhány órás technikai leállás szükséges a tatabányai adónál 10.00 és 14.00 óra között.

A csatornaváltás eredményeképpen az eddig használt 42-es és 61-es csatornák helyett a 64-es és 63-as csatornákon találják meg a nézők a MinDig TV 7 ingyenesen fogható és a MinDig TV Extra 11 előfizetéses programját.

A tatabányai adó a frekvenciacserét követően egyfrekvenciás SFN (Single Frequency Network) módban sugároz a Gerecse adóval, vagyis a frekvenciakészlet gazdaságos hasznosítása érdekében egy-egy műsorcsomag mindkét adóállomás esetében azonos frekvencián érhető el (818 és 810 MHz).

A frekvenciacserén túl a tatabányai adó teljesítményemelésére is sor kerül, mely módosítás az érintett területen jobb minőségű ellátást tesz lehetővé.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott