Ugrás a tartalomra

Futballelit a DIGI Sport műsorán

DIGI Sport logoA nyár végétől csatornánkon követhetik az angol Premier League, az olasz Serie A, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga küzdelmeit.

Ősztől, egészen pontosan nyár végétől a DIGI Sporton láthatják a világ futballelitjét. Csatornánkon a topbajnokságok közül kettő is nyomon követhető lesz, az angol Premier League és az olasz Serie A küzdelmeiből hétről hétre élőben közvetítjük a legígéretesebb összecsapásokat. Előbbiből már a tavalyi futballszezonban is közvetítettünk találkozókat, míg utóbbi most került fel a DIGI Sport palettájára.

Azonban nem csak a bajnokságok, hanem a nemzetközi kupatalálkozók is rendre felbukkannak csatornánk műsorán. A DIGI Sport ugyanis mindkét nagy európai kupasorozatból, a Bajnokok Ligájából és az Európa Ligából egyaránt  élőben közvetít mérkőzéseket.

Ezeken kívül műsorunk kínálatában fellelhető a Moto GP, a judo, a román bajnokság és az észak-amerikai labdarúgó bajnokság, a Diamond League atlétikai verseny, a heti IAAF Atlétikai magazin, az ATP Magazin, valamint az „Időt kérünk!” heti információs magazin, és jelentkezünk majd még néhány meglepetéssel.

Tehát biztosan nem unatkozik, aki a DIGI Sport közvetítéseit választja!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott