Ugrás a tartalomra

Galaxy és SportKlub a DIGI kínálatában

GALAXY logoHamarosan elérhetővé válik a Galaxy csatorna a DIGI műholdas és kábeles kínálatában egyaránt, a DTH platformra érkezik a SportKlub is.

A DIGI egyes digitális kábelhalózatain már napokkal ezelőtt feltűnt a Galaxy csatorna, bár adás még nem volt látható rajta, de ez hamarosan megváltozik, mivel a műholdas elosztáson (vételi paraméterek SmartCam használóknak: Thor6, 0.8° nyugat, 11747H, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK) megjelent a szolgáltató kódolása (Nagravision CAID 1802, 1880), ami egyúttal azt is jelenti, hogy a DTH előfizetők is élvezhetik a csatornát.

A Galaxy, mely a Story4 és Strory5 testvércsatornája, főműsoridőben európai premiertartalmakkal, napközben klasszikus sorozatokkal és dokumentum-, valamint reality-műsorokkal várja a nézőket.

A Galaxy a szolgáltató platformjain a DIGI programcsomagban kapott helyet.

A DIGI kábeles kínálatában már régóta jelen van a SportKlub, mostantól a műholdas előfizetők számára is elérhető, hiszen ennek esetében is megjelent a szolgáltató kódolása (Nagravision CAID 1802, 1880) a műholdas elosztáson (vételi paraméterek SmartCam használóknak: Thor6, 0.8° nyugat, 12456V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK).

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott