Ugrás a tartalomra

Három csatornával bővül a UPC Direct kínálata

2020. március 17-én két SD és egy HD csatornával bővül a UPC Direct műholdas szolgáltatás kínálata, továbbá két csatorna alacsonyabb csomagba kerül.

 

A Life TV csatorna (32. programhely) a Medium csomagba érkezik, a Viasat Nature (75. programhely) és az Epic Drama HD (41. programhely) pedig a Plus HD csomagba.

 

A már régebb óta a kínálat részét képező Viasat History és AXN csatornák a Plus HD-ból átkerülnek az alacsonyabb, Medium csomagba.

 

A csatorna bevezetések és mozgatások hivatalosan március 17-től képezik majd a UPC Direct csatornakiosztásának részét, de az előfizetők már február 17-től élvezhetik az új csatornák programkínálatát.

 

Akik akár útközben is szeretnek filmekben, műsorokban elmerülni, azoknak jó hír, hogy bővül a UPC Direct Now alkalmazáson keresztül elérhető csatornák száma: így már 51 csatornán követhetik kedvenc műsoraikat, hiszen február 17-től az RTL Klub HD is bekerül az applikáció programpalettájába.

 

A korábban már bejelentett RTLII HD és Film+ HD csatornák érkezéséről nincs információ, illetve arról sem, hogy tervezik-e az Eurosport2 HD csatornát saját feladásba tenni (ezt jelenleg a Slovak Telekomtól veszi át a UPC Direct, de ez a DIGI előfizetőket is érinti, hiszen ők is onnan kapják), mivel ettől az évtől nem egyezik meg a két országnak szánt verzió, mivel a cseh/szlovák piacok számára az Eurosport csak jövő évtől rendelkezik az ATP közvetítések jogával, míg a magyar és román piacon már idéntől, és ezen a hétvégén már meg is kezdődik a közvetítésfolyam az Eurosport2 csatornán.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott