Ugrás a tartalomra

Három évig a Network4 csoport közvetíti az ATP Tour versenyeit

Az ATP és a Network4 Media Group megállapodtak arról, hogy 2024. január elsejétől három éven át, 2026. december 31-ig a médiacég közvetíti Magyarországon az ATP Tour versenyeit és a világbajnokságként emlegetett Nitto ATP Finalst is. A nézők így a Network4 sportcsatornáin (ARENA4, MATCH4), valamint a NET4+ streaming szolgáltatón láthatják a teniszvilág legnagyobb sztárjainak mérkőzéseit.

 

Nem maradnak le a hazai nézők a tenisz csúcskategóriájának legizgalmasabb pillanatairól. A Network4 Media Grouphoz került az ATP Tour kizárólagos közvetítése joga Magyarországon, azaz az ATP Master 1000-es, ATP 500-as és ATP 250-es versenyeket és az év utolsó tornáját, a legjobb nyolc egyéni és a legjobb nyolc páros részvételével rendezett Nitto ATP Finalst is a Network4 hozza el a nézőknek.

 

Az ATP a világ legrangosabb férfi teniszezőit tömöríti, az ATP Tour pedig a legnagyobb presztízzsel bíró versenysorozatuk.  Ezeken a versenyeken lép pályára többek között Novak Djokovics, Rafael Nadal, Danyiil Medvegyev, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Holger Rune, Sztéfanosz Cicipász, valamint a magyar Fucsovics Márton és Marozsán Fábián is.

 

A NET4+-on a tornák minden meccse látható lesz élőben, az elődöntőket és a döntőket pedig a televízió képernyőjén keresztül is követhetik a magyar rajongók.

 

A megállapodás értelmében a tenisz csillagai 2024. január 1-től egészen 2026. december 31-ig, vagyis három teljes éven keresztül a Network4 felületein szórakoztatják a sportág hazai rajongóit. A WTA Tour női topliga küzdelmeit már korábban is a Network4 csoport platformjain követhették a tenisz rajongói, az ATP Tour érkezésével kiegészül a csomag a világklasszis férfiakkal.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy megállapodásra jutottunk a Network4-gyel. Mindkét cég folyamatosan ara törekszik, hogy a lehető legjobb és leginnovatívabb közvetítéseken keresztül juttassál az ATP Tour eseményeit a rajongókhoz, ezért nagy várakozással tekintünk a közös munka elé. A Network 4 csatornái és a Net4+streaming szolgáltatás tökéletesen alkalmasak arra, hogy minél több mérkőzés minél jobb minőségben legyen látható Magyarországon.” - mondta Mark Webster, az ATP Media vezérigazgatója.

 

„A Network4 olyan exkluzív sportközvetítési jogokkal rendelkezik, amely különlegessé teszik a magyar piacon. A mostani megállapodás médiacégünk egyik igazi ékköve, az ATP Tourt több millióan követik szerte a világon, a versenysorozat főszereplői pedig a sportvilág legnagyobb sztárjai közé tartoznak. Büszkék vagyunk rá, hogy az európai top labdarúgó ligák, az NFL, az NHL, az amerikai motorsportok, valamint a Superbike és MotoGP után a női és férfi tenisz küzdelmeinek is mi adhatunk otthont.” - mondta Borsány-Gyenes András, a luxemburgi székhelyű Network4 Media Group elnöke.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott