Ugrás a tartalomra
Spektrum logo

Három jelentősebb szolgáltatónál is kódolatlan a Spektrum októberben

Brutális októberrel készül a Spektrum a nézők számára. Az AMC Networks International és a Magyar Telekom, a Vidanet valamint az Antenna Hungária együttműködéseinek köszönhetően a csatorna műsorai olyan nézők számára is elérhetők lesznek októberben, akik korábban azokat nem láthatták.

 

A Spektrum nagysikerű Brutális sorozatai – fizika, kémia, biológia és történelem – az iskolakezdéssel együtt visszatértek a csatorna képernyőjére. A szórakozva tanulni vágyók a TV képernyőn szeptember 20-tól hétköznaponként 13:00 órától követhetik nyomon a brutális epizódokat, a Telekom MoziKlub előfizetők számára pedig mind a négy sorozat valamennyi évada folyamatosan hozzáférhető az év végéig.

 

A Brutális fizika, kémia, biológia és történelem sikereit követően a Spektrum a Magyar Telekommal közös produkciójában három évvel ezelőtt indította útjára a Brutális digitális című saját gyártású sorozatát. A műsor negyedik évada, az október 20-i képernyős premiert megelőzően, október 1-től a Telekom Videotékában debütál díjmentes tartalomként. 
A hatrészes sorozatban ismét Vályi István mutatja be a digitális világ legfrissebb fejleményeit: mi az, ami esetleg már most is az életünk része, és mi az, amivel csak a jövőben számolhatunk. A megközelítőleg 10 perces ismeretterjesztő epizódokban az egyes területek elismert szakemberei ezúttal is fontos szerepet kapnak.

 

A 2020-as képernyős premiert követően, a Brutális sorozatokon túl a Spektrum Duna – Árral szemben című saját gyártású dokumentumfilm-sorozata is elérhetővé válik a Telekom MoziKlub előfizetők számára. A szolgáltató előfizetői egészen az év végéig elsőként és exkluzívan nézhetik meg az egyes epizódokat on-demand formában.

 

A fentieken túl további izgalmas premierekkel is készül a Spektrum, így minden vasárnap új részekkel jelentkezik a vadonatúj Tiltott zónák című sorozat, melyben Thuróczy Szabolcs egészen különleges, a nagyközönség által nem látogatható helyekre kalauzolja el a nézőket, majd október 31-én debütál a másik nagyszabású saját gyártású sorozat, az Erdély – a székelykapun túl. Az alkotásban Nyáry Krisztián, és lánya, Luca mutatja be Erdély 21. századi, modern arcát.

 

Végül a PRIX EUROPA díj jelölés kapcsán a csatorna egyik legnépszerűbb produkciója, a Born in Auschwitz is újra képernyőre kerül október 16-án és 17-én.

 

Októberben a Magyar Telekom (az IPTV és a műholdas előfizetői számára – a Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével) és a Vidanet előfizetési csomagtól függetlenül minden digitális kábeltévé-előfizetője számára elérhetővé teszi a Spektrum műsorát, míg az Antenna Hungária kódolatlanul adja a csatornát a MinDig TV kínálatában.

 

Akik pedig az őszi szünet jövés-menése alatt sem szeretnének lemaradni a csatorna műsorairól, azok számára a Magyar Telekom saját streaming szolgáltatása a Telekom TV GO, a Vidanet Move és az Antenna Hungária mindigTV GO alkalmazása nyújt megoldást, abban az esetben, ha mindig TV Prémium előfizetéssel rendelkeznek. Ezeken keresztül bárhol, bármikor könnyedén elérhetik a Spektrum műsorai mobiltelefonon vagy tableten, megfelelő internetkapcsolat esetén.

 

A Brutális Digitális 4. évad premier:

  • Magyar Telekom, Videótéka, akár a Telekom TV GO streaming szolgáltatásán keresztül is: október 1-től. 
  • Spektrum: október 20. 13:50
Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott