Ugrás a tartalomra

Hatalmasat növekedett a SuperTV2 lefedettsége

SuperTV2 logoAz idei év első hónapjában hatalmasat ugrott a SuperTV2 lefedettsége, mely így már eléri a 57,8%-ot. A TV2-csoport legfiatalabb kábelcsatornája immár több mint 2,1 millió háztartásban elérhető.

2012. november 2-i indulása óta folyamatosan növeli sajátgyártású tartalmainak számát a SuperTV2. A Jóban Rosszban részeit exkluzív módon, a TV2-es premier előtt vetíti a csatorna, Tények Hatkor című hírműsora fél órával megelőzi nagytestvérét, a TV2-n látható Tényeket, a SuperMokka hétköznap délelőttönként jelentkezik, a TV2-es Mokkát követően más műsorvezető párosokkal és exkluzív tartalommal. A SuperTV2 február közepén elindította a TV2-n már nagy sikerrel futott A Nagy Duett című énekes showműsor második szériáját, március 4-én pedig képernyőre tűzi a Hal a tortán legújabb epizódjait.

A SuperTV2 sajátgyártású műsorai ráadásul sikert sikerre halmoznak: A Nagy Duett például hétről hétre megdönti saját rekordjait. Múlt vasárnapi adása 10,38%-os piaci részesedésével a csatorna eddigi legnézettebb műsora lett a 18-49 évesek körében. A SuperTV2 a műsor adásideje alatt a negyedik legnézettebb csatorna volt.

A folyamatosan bővülő sajátgyártású műsorok sikereivel párhuzamosan januárban ugrásszerűen megnőtt a SuperTV2 lefedettsége: az első havi adatok alapján a csatorna technikai lefedettsége elérte az 57,8%-ot, és így már több mint 2,1 millió háztartásban elérhető.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott