Ugrás a tartalomra

HBO GO már az Invitelnél is

HBO GO logoAz HBO GO december 5-től már az Invitelnél is elérhető, így – a TARR-ral és a Vidanettel együtt – jelenleg már három kábelszolgáltató előfizetői használhatják az HBO online filmtárát.

December 5-től már az Invitelnél is elérhető az HBO online filmtára, az HBO GO. A szolgáltatás az Invitel IPTV szolgáltatással lefedett területein (Pest-megyei agglomeráció – pl. Vác, Gödöllő, Szigetszentmiklós körzete; dél-magyarországi régió – pl. Szeged, Csongrád, Békéscsaba körzete; nyugat-magyarországi régió – pl. Veszprém, Ajka, Pápa körzete) használható, valamint azokban a városokban és a környező településeken, ahol az Invitel digitális kábeltévé-szolgáltatása elérhető, többek között: Kecskeméten, Cegléden, Tiszaújvárosban, Hajdúszoboszlón, Baján, Püspökladányban.

Az Invitel az HBO GO szolgáltatást az HBO MaxPak csomag részeként díjmentesen kínálja meglévő és új előfizetőinek egyaránt. Az HBO GO igénybevételéhez inviteles kábeltévé- vagy IPTV (InviTV)-előfizetés és HBO MaxPak-előfizetés, valamint bármilyen hálózaton működő (tehát nem csak inviteles) szélessávú internetkapcsolat vagy WiFi hozzáférés szükséges.

Az HBO GO mostani bevezetésével az Invitel az első olyan, az HBO-val szerződésben álló szolgáltató, ahol – egész pontosan az Invitel IPTV platformján – a csatorna mindkét filmtára elérhető: a hagyományos, televízión keresztül használható videotár (HBO On Demand) és az online filmtár (HBO GO).

Fülöp Tamás, az HBO Magyarország ügyvezetője így nyilatkozik az HBO GO új szolgáltatónál történő bevezetéséről: „Az HBO GO a hazai televíziós piacon jelenleg fellelhető leginnovatívabb szolgáltatás, így fontos számunkra, hogy minél több előfizetőhöz jusson el. A júniusi indulás óta már két szolgáltatónál vezettük be a szolgáltatást, és nagyon örülünk, hogy az Invitel is csatlakozott ehhez a szolgáltatói körhöz. Célunk továbbra is az országos lefedettség biztosítása, így folyamatos tárgyalásokat folytatunk újabb operátorokkal.”

Az Invitel mellett jelenleg a TARR szolgáltatási területén (Tolna, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Zala, Vas és Veszprém megyében), valamint a Vidanet előfizetői számára (Győrött, Mosonmagyaróváron, Tatán, Kaposváron, Pécsett és néhány környező kistelepülésen, illetve Budapest II., III. és XVIII. kerületének bizonyos részein) érhető el az HBO GO.

A szolgáltatás használatának feltétele mindkét operátornál: szélessávú internetkapcsolat vagy WiFi hozzáférés (Android operációs rendszer alatt 3G mobilinternettel is működik a szolgáltatás, ez azonban magas adatforgalommal járhat) és HBO Szuper MaxPak-előfizetés.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott