Ugrás a tartalomra

HBO kódolatlan nap októberben

HBO logoA magyar HBO csatorna 2012. október 22-én, hétfőn, egy bárki által hozzáférhető kódolatlan napon mutatja be új saját gyártású drámasorozatának, a Terápiának az első epizódját. A 40 részes szériát nyolc héten keresztül, 2012. december 15-ig minden hétköznap 21.00 órától élvezhetik a nézők a magyar HBO csatornán.

Az HBO új, saját gyártású drámasorozatát, a Terápiát óriási várakozás előzi meg, ami a sorozat eddigi világsikerén kívül, annak köszönhető, hogy a magyar HBO az ország kiemelkedő színművészeit választotta a Terápia szerepeire.
 
A Terápia főszereplője a híres pszichológust játszó Mácsai Pál, aki hétfőtől csütörtökig fogadja rendelőjében pácienseit. Mácsait hétfőnként a problémásan szexi és szerelmes Marozsán Erika, keddenként az alfahím nagymenő üzletember Nagy Ervin, szerdánként a sérült tornászlány Sztarenki Dóra, csütörtökönként pedig az állandó harcban álló házaspár Szamosi Zsófia és Nagy Zsolt keresik fel. Péntekenként azonban Mácsai Pál is felkeresi egykori tanárát, mentorát - Csákányi Esztert –, hogy segítséget kérjen a saját problémái megoldására.
A Terápiát nyolc héten keresztül minden hétköznap este 21.00 órától láthatják az HBO csatornán. 

A Terápia teljes sorozatát természetesen csak az HBO csatorna előfizetői élvezhetik, de a magyar HBO a nem előfizetőkre is gondolt: október 22-én, hétfőn a Terápia első epizódját bárki megnézheti az HBO kódolatlan napján. *
Október 22-én, a kódolatlan napon, nemcsak a Terápia első epizódjába, hanem sok olyan amerikai és magyar saját gyártású filmbe, sorozatba is bepillantást nyerhetnek a nézők, melyek kizárólag az HBO mozicsatorna kínálatában találhatóak meg.

* Az HBO minden partnere számára lehetővé teszi, hogy Október 22-én (reggel 6 és másnap reggel 6 között) kódolatlanul sugározza műsorát, azonban a háztartásokban csak akkor érhető el a kódolatlan adás, ha az adott televíziós szolgáltató erre műszakilag alkalmas.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott