Ugrás a tartalomra
HBO MAX logo

HBO MAX - Minden, amit az új streaming platformról és a tartalomról tudni kell

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max a mai napon felfedte az SVOD-szolgáltatásával kapcsolatos részleteket egy virtuális bemutatóeseményen. Az HBO Max Európában elsőként egyetlen közös felületen gyűjti össze a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals legjobb szórakoztató műsorait, filmjeit, gyermekprogramjait és saját gyártású sorozatait.

 

Az HBO Max bejelentette, hogy a szolgáltatása az európai bevezetés kezdeti szakaszában 27 területen válik elérhetővé. Elsőként Svédországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Spanyolországban és Andorrában indul el 2021. október 26-án, majd 2022-ben Közép-Kelet-Európában és Portugáliában is elérhetővé válik. Jövőre további hét országban – Hollandiában, Törökországban, Görögországban, Izlandon, Észtországban, Lettországban és Litvániában – is bemutatkozik majd.

 

A bemutatóesemény részeként közzétették a Trónok harca - Sárkányok háza első teaserét, és a Peacemaker - Békeharcosból, valamint az Utódlás harmadik évadából is megmutattak egy exkluzív jelenetet. Sarah Jessica Parker egy különleges üzenetben jelentette be, hogy decemberben debütál új sorozata, az És egyszer csak… (And Just Like That...).

 

Az HBO Max minden korosztály számára lenyűgöző válogatást kínál a WarnerMedia család közkedvelt márkáinak öt csoportjában – Warner Bros., HBO, Max Originals, DC és Cartoon Network – megtalálható tartalmakból. További újítás, hogy a rajongók és ügyfelek a mozibemutató után mindössze 45 nappal láthatják majd a Warner Bros. legújabb sikerfilmjeit az HBO Maxon – az északi országokban már idén, jövőre pedig Spanyolországban, Portugáliában, Hollandiában, Görögországban, Izlandon, valamint Közép-Kelet-Európában is.

 

„Az HBO Max megérkezik Európába, és a Warner Bros. százéves történetének legjobb filmjeit és tévéműsorait hozza magával az HBO, a Max Originals, a DC és a Cartoon Network tartalmaival együtt – mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője. – Az Ének az esőbentől a Mátrixig, a Trónok harcától az Easttowni rejtélyekig, A légikísérőtől a Gossip Girl – Az új pletykafészekig, a Supermantől a Jokerig és a Tapsi Hapsitól a Scooby Dooig tényleg a család minden tagja számára kínálunk valamit, amit a lehető legmagasabb minőségű nézői élmény során élvezhetnek. Az HBO Max hamarosan Európa 27 országában, a világon pedig összesen 67 területen sugároz majd – és itt még nincs vége: a jövőben sok minden vár még ránk, mivel eltökélt célunk, hogy 2026-ig 190 területen legyünk jelen.”

 

Az HBO Max bőséges és sokszínű katalógusa minden célcsoport számára népszerű programokat kínál. A Warner Bros.-címek között megtalálható például a Harry Potter, a Godzilla Kong ellen, a Dunkirk, A Gyűrűk Ura, a Ragyogás és a Mechanikus narancs. Olyan DC-filmek szerepelnek benne, mint a Joker, a Wonder Woman 1984, az Aquaman, a Batman Superman ellen és a Zack Snyder: Az Igazság Ligája. Az HBO forradalmian újító saját gyártású sorozatai: A trónok harca, a Maffiózók, az Utódlás, a Jelenetek egy házasságból, a Tudhattad volna, a Szex és New York és az Eufória, illetve a nagy sikerű Max Originals műsorok, A légikísérő, a Gossip Girl – Az új pletykafészek, A farkas gyermekei és a Jóbarátok: Újra együtt is részei a kínálatának, a családi kedvencek között pedig újdonságok és klasszikusok egyaránt fellelhetők, például a Tom és Jerry, a Pindúr pandúrok és a Bolondos dallamok.

 

Az HBO Max árazása rendkívül vonzó lesz, és bevezetésre kerül egy új, éves előfizetési konstrukció is, amely 12 havi elérést biztosít nyolchavi díj áráért, ezáltal több mint 30%-os engedményt kínálva. A magyarországi árazást a hazai induláshoz közelebb jelentjük be. Ezenkívül az új ügyfelek számára további különleges bevezető ajánlatokat hirdetnek meg a szolgáltatás október 26-i indulása előtt.

 

„Az első HBO televíziós csatornánk 1991-es magyarországi indulása óta szórakoztatjuk a filmrajongókat Európában – és több mint egy évtizede streamelünk a kontinensen az HBO márkájú streamingszolgáltatásainkkal. Az HBO Max érkezésével most egy olyan új szolgáltatás válik elérhetővé, amely mindezt még magasabb szintre emeli azáltal, hogy továbbfejlesztett nézői élményt nyújt és a legjobb szórakoztató tartalmak még sokkal szélesebb kínálatát ajánlja az egész család számára, méghozzá nagyon vonzó áron. Boldogok vagyunk, hogy elhozhatjuk az HBO Maxot Európába, hogy az itteni rajongók és ügyfelek is örömüket lelhessék benne” – fogalmazott Christina Sulebakk, az HBO Max európai, közel-keleti és afrikai régiós igazgatója.

 

Az USA-ból származó ikonikus, világszínvonalú műsorok mellett az HBO Max a Max Originals égisze alatt sok-sok órányi olyan szórakoztató tartalomnak is otthont biztosít, amely kiemelkedő európai alkotóktól származik. A közeljövőben érkező saját gyártású műsorok sorában többek között a Kamikaze (Dánia), a Dafne és a többiek (Todo lo Otro, Spanyolország), a Tovább, Juan (Venga Juan, Spanyolország), a Garcia! (Spanyolország), az Időbevándorlók (Beforeigners) második évada (Norvégia), a Ruxx (Románia), A besúgó (Magyarország), a Enyhülés (The Thaw, Lengyelország) és a Még mindig itt… (Still Here, Lengyelország) is megtalálható lesz.

 

Az HBO Max egy új, globális technológiai platformon fog elindulni, és továbbfejlesztett streamingélményt kínál új termékjellemzőkkel és funkciókkal, valamint az egyes felhasználók számára egyedi igények szerinti válogatások és ajánlások révén testreszabott tartalmakkal. Az előfizetők személyre is szabhatják az HBO Max-profiljukat, ezáltal még szorosabb kapcsolódást teremtve a platformmal, a szülők számára pedig lehetővé válik a gyermekprofilok létrehozása, amelyek szülői felügyeleti beállításokkal biztosítják, hogy minden gyermek az életkorának megfelelő tartalmakat fogyasszon.

 

Az HBO Max a különböző partnerszolgáltatókon keresztül több különféle eszközön is nézhető lesz, illetve az HBOMax.com webhelyen lesz elérhető. Az ügyfelek a fő fizetési partnerek – többek között a VISA, a Mastercard és a PayPal – által fizethetnek a szolgáltatásért. 

 

Az HBO Max a meglévő HBO márkájú streamingszolgáltatásokat váltja majd le húsz új területen az északi országokban, Spanyolországban, Portugáliában és Közép-Kelet-Európában, és az új és meglévő ügyfelek számára egyaránt elérhető lesz közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott