Ugrás a tartalomra

HD-ban is elérhetők az Origo csatornái

LifeNetwork HD logo2015. március elején megkezdődött az Origo érdekeltségébe tartozó LifeNetwork és OzoneNetwork csatornák HD változatainak terjesztése.

2015. március 5-től a kábelszolgáltatók számára elérhetővé váltak a LifeNetwork HD és OzoneNetwork HD csatornák, melyek a BIX-en (HMX-en keresztül) kerülnek terjesztésre.

A LifeNetwork hiánypótló csatorna Magyarországon. Hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre fókuszál az életmód, gyereknevelés, család, betegségek és gyógyítás témákon keresztül. Mélyrehatóan feltérképezi az egészség kérdéskörét a táplálkozástól, testátalakítástól a szenvedélybetegségekig, a szexuális életünktől az alternatív gyógyászatig. Sorozataival, dokumentum- és játékfilmjeivel közérthető, szórakoztató formában szól nézőihez.

Az OzoneNetwork Magyarország első zöld tévécsatornája. Segít megismernünk a világot, a globális folyamatokat és azok lokális hatásait. Megmutatja a Föld legszebb tájait, elmagyarázza a katasztrófák okát, felhívja a figyelmet a környezet- és klímavédelem fontosságára. Műsoraival kérdéseket tesz fel és válaszokat ad a nézőknek. Valódi értékeket mutat be az egész család számára szórakoztató és látványos formában. Az OzoneNetwork tévé 24 órás adása Magyarországon a legnagyobb kábelszolgáltatók és megannyi helyi terjesztő jóvoltából már 1.8 millió háztartásban nézhető. Romániában és Szlovákiában pedig egyes szolgáltatók magyar-csomagjában is megtalálható.

A LifeNetwork HD és OzoneNetwork HD csatornák esetleges műholdas terjesztéséről (Telekom) jelenleg nincs információnk.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott