Ugrás a tartalomra

HD özön az ingyenes földfelszíni digitális platformon

Film Café logoA Filmcafe a május 18-ával induló héten mutatja be nézőinek az új arculatát és tartalmait. Az új vizuális megjelenés újrapozícionált márkát jelez. A csatorna arculati elemei és az új műsorkínálat azt tükrözik, hogy a Filmcafe elmozdul az általános szórakoztatás irányába.

Az újrapozícionálás során az eddigi pink színű logó egy uniszex, türkizkék színt kap, mellette az új csatorna-identekben izgalmasan animált városképek jelennek meg. A megújítás során a szövegen Mrena Julianna copywriter dolgozott, míg a vizuális megjelenítés Szabó Csilla grafikus munkája.

Tartalomban a három legnépszerűbb műfajban ígér exkluzív sorozat-premiereket a megújult Filmcafe, ezek a vígjáték, a krimi és a kaland/fantasy. A bemutatók a vadonatúj műsorstruktúrában a hétköznap esti, főműsoridős sávot foglalják el.

Tim Allen színész-komikus minden nap a Filmcafe főszereplője lesz, parádésat alakít az „Apa csak egy van” (Last Man Standing) nagysikerű amerikai szitkomban.  A könnyed, romantikus vígjátékok kedvelői a „Ketten jegyben” (Marry Me) című vadonatúj sorozatot találják meg a Filmcafen, amelyet az Egyesült Államokban a legjobb új vígjáték kategóriában People’s Choice-díjra jelöltek idén.

Az országos televíziós premierek közt szerepel a „Született boszorkányok” (Witches of East End) című fantasy-sorozat, Julia Ormonddal a főszerepben. A krimi műfajban „A nagy svindli” (White Collar) 5. és 6. évadai mutatkoznak be.  A Filmcafe műsorra tűzi  a „Tudorok” (The Tudors) című történelmi sorozatot, amely 2010-ben Emmy-díjat nyert kiemelkedő jelmezeiért és művészi rendezéséért.

„Eljött az idő, hogy olyan új arculattal frissítsük fel a Filmcafet, amely jobban megtestesíti az új márkaígéretet. Célunk egy dinamikus és valóban az egész családot megcélzó új csatorna, amelynek a  műsorkínálata a legnépszerűbb műfajú sorozatokra épül ” – nyilatkozta Málnay B. Levente, az AMC Networks International - Central Europe vezérigazgatója. „Az újragondolt Filmcafe márkával az eddigieknél szélesebb nézői rétegeket szeretnénk megszólítani. Abban bízunk, hogy az újrapozícionálással tovább tud nőni a csatorna, és az igen gyorsan bővülő hazai filmcsatornák között az AMC mellett a Filmcafe a másik kihagyhatatlan szereplője lesz a piacnak” – tette hozzá a vezérigazgató.

A megújult műsorkínálat országos televíziós premiereket és sikerfilmeket egyaránt tartalmaz, és a legnagyobb forgalmazókkal (MGM Studios, 20th Century FOX, Sony Pictures Television) kötött megállapodások révén jutnak el a Filmcafe nézőihez.

A Filmcafe új sorozatairól:

Apa csak egy van (Last Man Standing)

Az egyik legszórakoztatóbb vígjáték-sorozatban Mike (Tim Allen) egy negyvenes éveiben járó főhős, férfi, apa. A munkájában igazi nagyágyú, egy túrázási sportáruház igazgatója, amúgy megszállott túrázó, ám otthon felesége mellett 3 nagylánya tartja kézben a gyeplőt.  A rengeteg humorral átszőtt történet ott kezdődik, amikor sokéves gyermeknevelési évek után a felesége visszatér dolgozni, és hamar elő is léptetik. Mike-nak pedig az otthoni teendőkből egyre több részt kell vállalnia – többet, mint valaha gondolta volna…
Főszereplők: Tim Allen, Nancy Travis, Hector Elizondo

A sorozat magyarországi bemutatója: 2015. május 18. hétfő, 19:00

Született boszorkányok (Witches of East End)

A magával ragadó, vadonatúj  Filmcafe sorozat főszereplői egy édesanya és két felnőtt lánya. Csendes, eseménytelen családi életet élnek egy tengerparti városkában, East End-en. Amikor az egyik lányt eljegyzi egy dúsgazdag férfi, hirtelen olyan események sora veszi kezdetét, hogy az anyának be kell ismernie, ők valamennyien nagyhatalmú és örökéletű boszorkányok.
Főszereplők: Julia Ormond, Mädchen Amick, Jenna Dewan Tatum, Rachel Boston

A sorozat magyarországi bemutatója: 2015. május 18. hétfő, 21:00

Ketten jegyben (Marry Me)

A tévedések vígjátékában Annie és Jake hat éve elválaszthatatlanok. A sorozat ott indul, amikor kéthetes álomvakációról térnek haza. Jake mindent elrendez a tökéletes lánykéréshez, de az utolsó pillanatban Annie-n kitör a pánik. Vajon valaha megkéri-e szerelme a kezét, hiszen ha a paradicsomi szigeten ez nem történt meg, akkor mikor? Amikor a leginkább azon vagyunk, hogy a dolgok jól süljenek el, akkor üt be a káosz. De egy dolog biztos: ők ketten egymásnak lettek teremtve.

A sorozat magyarországi bemutatója: 2015. május 22. péntek, 18:00

A nagy svindli (White Collar), 5. és 6. évad

Rablóból lesz a legjobb pandúr. Könnyed stílusú, izgalmas krimi, némi romantikával. A "fehérgalléros" bűnözőkre szakosodott FBI-ügynök és az általa elkapott, leleményes és sármos műkincstolvaj alkut kötnek. Szabadlábra helyezik, ha segít az igazságszolgáltatásnak rács mögé juttatni az „úri bűnözőket”.
Az 5. évad drámaian indul: letartóztatják az FBI-ügynököt, akit egy képviselő meggyilkolásával vádolnak. Kiszabadításához Neal-nek az ördöggel kell alkut kötnie?

A sorozat 5. évadának magyarországi bemutatója: 2015. május 22. 21:00

Tudorok (The Tudors)

Lebilincselő történelmi drámasorozat. Amikor VIII. Henrik, Anglia királya hadat tervez üzenni Franciaországnak, Thomas Wosley kardinális egyezséget ajánl. Közben Buckingham hercege is a trónra pályázik. Mindezalatt az önző VIII. Henriket elsősorban nem az állam ügyei foglalkoztatják

A sorozat vetítése: 2015. május 22. 22:00

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott