Ugrás a tartalomra

HD-ra vált a BonumTV

BonumTV logoA BonumTV indulása óta folyamatosan fejleszti szolgáltatását, ennek keretében 2017 október 1-től a csatorna HD minőségben is sugározni fogja műsorait.

A BonumTV SD és HD adás párhuzamos sugárzása folyamatos lesz, a falvakat ellátó kisebb kábelszolgáltatók kérésére, így megmarad a lehetőségük, hogy a HD adást, vagy annak SD minőségre lekonvertált változatát osszák el előfizetőik számára. A csatorna SD adásának sugárzása előre láthatólag 2019. végéig tart majd, ezt követően az SD formátum elosztása megszűnik.

Az egyre több elkötelezett néző által kedvelt, a magyar piacon hét éve jelenlévő csatorna, a következő hónapokban országos tévépremierrel, új műsorokkal és új műsorvezetőkkel színesíti programkínálatát.

Az elmúlt években a csatornán jellemzően katolikus tartalmak voltak elérhetők, amik a jövőben is megmaradnak, de emellett megjelennek más felekezetek műsorai, képviselői is.

Az ősz további jelentős változásokat hoz a csatorna éltében, mivel a hirdetők számára elérhetővé válik a BonumTV szpot és nonszpot reklámideje, ami eddig nem volt értékesítve.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott