Ugrás a tartalomra

Hétfőtől megújulnak az RTL csatornái

Film+ logoDecember 1-től az RTL Csoport kábelportfóliójának két zászlóshajója, a Film+ és a Cool új televíziós arculattal és ehhez illeszkedő új logóval jelennek meg a képernyőn. A Film+ mellett természetesen a Film+2 is megújul hétfőtől.

A Film+ és a Cool már több, mint 10 éve meghatározó szereplői a televíziós piacnak, így időszerűvé vált arculatuk felfrissítése.  Az elmúlt évek alatt az ország legnézettebb kábeltelevíziós csatornái lettek, a legnagyobb stúdiókkal kötött megállapodásoknak köszönhetően a mozifilmek, sorozatok legjavát hozzák el az otthonokba. A Film+ arculata hétfőtől a jól megszokott kékes színvilágát megőrizve kap a mai trendeknek megfelelő megjelenést. A Film+2 maximálisan illeszkedik majd a Film+-hoz, designban megtartva rózsaszín árnyalatát. A Coolra jellemző folyamatos innováció megjelenik majd arculati elemeiben is, amely szezonálisan is változik majd.

Természetesen a csatornák jól megszokott és közkedvelt programstruktúrája nem változik. Decemberben az ünnepek alatt a Cool-on még több családi filmet láthatnak a nézők. Néhány cím a kínálatból: Nicsak, ki beszél!, Nicsak, ki beszél még!, Red, A nagy nap, Derült égből fasírt.  Az RTLII-n a téli szünetben is folytatódik a ValóVilág, a Híradó előtt pedig igazi blockbusterek kerülnek képernyőre, pl: Randiguru, Excsajok szelleme, Titanic, Alkonyat trilógia. A Film+-on decemberben olyan filmeket láthatnak a nézők, mint a Feláldozhatók, a Szemtől szemben vagy a Kardhal, jövő hét kedden pedig országos TV premier a 2014-es Steven Segal film, Az Igazság védője.

December 1-től a Film+, Cool és RTLII csatornák HD tesztüzeme is elindul.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott