Ugrás a tartalomra

Hétfőtől új arculattal és sorozatokkal jelentkezik a Boomerang csatorna

Boomerang logoA Boomerang gyermekcsatorna február 2-tól új arculattal és tartalommal jelentkezik. A világ legnagyobb animációs gyűjteményéből összeállított programban továbbra is láthatók lesznek az olyan örökzöld kedvencek, mint Tom és Jerry, a Bolondos dallamok, a Pindúr Pandúrok és a Scooby-Doo.

Emellett a csatorna kínálata számos olyan népszerű kortárs sorozattal bővül, mint a Gógyi felügyelő, a Dzsungelriportok, a Robin Hood vagy a Mr. Bean. De hétfőtől nemcsak a csatorna újul meg, hanem a rengeteg játékot, videót, műsorinformációt tartalmazó weboldal is. A fiatal nézők koruknak megfelelő játékokon és videókon keresztül ’léphetnek kapcsolatba’ kedvenc szereplőikkel, míg az idősebb látogatók még többet tudhatnak meg kedvenc karaktereikről és sorozataikról. A Boomerang csatorna idén januártól szinte minden jelentősebb kábelszolgáltató kínálatában megtalálható, közel kilencszázezer magyar háztartásban érhető el.

Gógyi felügyelő

A világ legesetlenebb nyomozója ismét szolgálatban. Gógyi felügyelő nem csak a bűnözők, de saját maga legnagyobb ellensége is: általában nem a rosszfiúk, hanem saját esetlensége miatt kerül veszélyes helyzetbe. De Gógyi felügyelő mindig számíthat végtelen számú kütyüjére, amelyekkel kimászhat a slamasztikából, és elkaphatja a gonosztevőket. Mindig a felügyelővel tart Penny, az unokahúga és Agytröszt, a kutyája is.
Sugárzás: február 2-tól minden hétköznap 15:55-kor

Dzsungelriportok

Maurice-t, a pingvint tigrisek nevelték fel, ezért ő is a dzsungel királyának, egy vérszomjas tigrisnek képzeli magát. Bárhol jár a dzsungelben, mindig elkíséri örökbefogadott fia, Junior, a tigrishal is. Ott van még Miguel, a kemény, de érző szívű Gorilla; Gilbert, a paranoiás maki, Al és Bob, a varangyok, Fred, az éneklő varacskos disznó és Batricia, a denevér, aki fél a sötétben. Ők együtt a dzsungel hősei, akik együtt fedezik fel az esőerdő minden rejtélyét.
Sugárzás: február 9-től minden hétköznap 15:30-tól

A BOOMERANG EMEA:

A Boomerang 24 órás digitális, kábelen és műholdon elérhető gyermekcsatorna, amely a legjobb klasszikus és modern gyereksorozatokat sugározza. A Boomerang első számú célcsoportja 4-7 éves fiúk és lányok, valamint családok, olyan közkedvelt sorozatokal kínálatában, mint a Tom és Jerry, a Bolondos Dallamok és a Scooby-Doo, a Robin Hood, a Mr. Bean, a Dzsungelriportok, a Gógyi felügyelő. A Boomerang elérhető Európa-, Afrika –szerte, a Közel-Keleten, 56 ország 13 nyelvén, 48 millió háztartásban. A cstaornát a különböző földrészek és országok helyi igényeihez igazodva, rugalmas programkínálat jellemzi.  A Boomerang a Time Warner tulajdonában lévő Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) leányvállalata, a Turner Broadcasting System International, Inc. csatornája.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott