Ugrás a tartalomra

Heti négy NB I-es találkozó a Sport TV-n a következő szezonban

Sport M logoHetente négy mérkőzést közvetít majd élőben a Sport Televízió a labdarúgó NB I 2010/11-es idényében - hangzott el a csatorna csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője elmondta, az élvonalbeli bajnokság összecsapásaiból az idén indult SportM csatornán is sugároznak majd hetente egyet, a többi találkozót pedig a Sport1-en és a Sport2-n láthatják a nézők. Az időpontok változatlanok maradnak, szombaton és vasárnap is 17:30 és 20 órakor kezdődnek a közvetítések.

Máté bejelentette, hogy a magyar válogatott mérkőzéseire 2012-ig kizárólagos közvetítői jogot szerzett Sport TV rangos elismerésben részesült, a szakmai zsűri ugyanis a Sport1-et és a Sport2-t az idén Szuperbrands-díjjal jutalmazta.

"Ahogyan azt korábban már elmondtuk, a nemzeti csapat szombati, németek elleni, valamint a jövő szombaton Hollandiában sorra kerülő barátságos találkozói előtt egyórás felvezető műsort sugárzunk. Akár az is előfordulhat, hogy a nézők ezen a két mérkőzésen a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokság győztesét láthatják" - nyilatkozta a főszerkesztő.

Elhangzott, hogy az eddigiekhez hasonlóan a közvetítések során Nyilasi Tibor, a korábbi sokszoros válogatott futballista, valamint a négyszer a világ legjobb játékvezetőjének választott Puhl Sándor működik közre szakkommentátorként.

Szekeres Tamás, a magyar válogatott technikai igazgatója elmondta, a szombati mérkőzés után a csapat tagjai szerdán találkoznak a repülőtéren, s a jövő hétvégi újabb meccs előtt három napig Hollandiában edzenek.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott