Ugrás a tartalomra

Híd a digitális szakadékon át

Eutelsat Broadband logoA teljes magyar lakosság 6%-a, a vidéken élők 16%-a még mindig nem rendelkezik vezetékes interneteléréssel. Az Eutelsat ma élőben mutatta be, hogy a nagysebességű, szélessávú elérést biztosító műholdas technológia hogyan segíthet a digitális szakadék áthidalásában.

Az Eutelsat Broadband tooway™ szolgáltatásával mindössze egy kicsi, 77 cm-es parabolaantennára és egy modemre van szükség az internet-csatlakozáshoz, még hagyományos telefonvonal sem kell hozzá. A szolgáltatás előfizetői ezen eszközök segítségével pedig máris Európa leggyorsabb szélessávú műholdas szolgáltatását élvezhetik, akár 22 Mbps letöltési, és akár 6 Mbps feltöltési sebességgel. A parabolaantenna telepítése, felállítása egyszerű, akár saját kezűleg is elvégezhető, de a szolgáltató által képzett, tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek is az előfizetők rendelkezésére állnak országszerte.

Minden háztartás megtalálhatja a neki megfelelő előfizetést, a már havi bruttó 9.900 forintért elérhető tooway™ Lite8 csomagtól a digitális szuper-felhasználók és a kis, illetve otthoni irodák (SOHO – Small Office/Home Office) számára kialakított, korlátlan* tooway™ Infinite csomagokig terjedő skálán (utóbbi az első 1000 előfizető számára exkluzívan elérhető).

„Az internetelérés kiemelten fontos szerepet tölt be az oktatás, a kommunikáció és a kereskedelem területén is. Mégis, sok régióban még mindig él az a téves elképzelés, hogy csak vezetékes megoldással lehet nagysebességű internethez jutni. A jó hír az, hogy ez egyáltalán nem igaz. A műholdas technológia előnyeit kihasználva ez a szolgáltatás azon családok számára is biztosítja a nagysebességű internetet, akik a digitális szolgáltatásokkal egyáltalán nem, vagy rosszul ellátott területen élnek, és szélessávú szolgáltatást nem, vagy csak rossz minőségben érnek el.” - mondta el Jurásek Sándor, az Eutelsat Broadband magyarországi regionális üzletfejlesztési vezetője.

A tooway™ szolgáltatás az Eutelsat KA-SAT műholdján keresztül érkezik, ami az európai okos műholdak új, nagyteljesítményű generációjának első képviselője. Innovatív technológiájának köszönhetően az európai és a Földközi-tenger térségében élő felhasználók a más műholdak által biztosított internet szolgáltatások árának töredékéért élvezhetik a szélessávú, nagysebességű szolgáltatást.

Az otthoni tooway™ szolgáltatás mellett az Eutelsat Broadband üzleti célra is kínál műholdas internetelérést a KA-SAT műholdon keresztül, olyan vállalkozások számára, amelyeknek LAN (Local Area Network ) kapcsolatra, VPN-re (Virtual Private Network) és távoli biztonsági mentés megoldásokra van szükségük.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott