Ugrás a tartalomra

Hollywoodi sikerfilmek és világsztárok a Film Mánián

Film Mania logoA 21. század televíziónézői igényeinek megfelelően megújul a Filmmúzeum. Régi értékeit is megtartva, július 2-ától Film Mánia néven sugároz tovább a Chello Central Europe filmcsatornája.

A Film Mánia a világ legnagyobb stúdióinak és forgalmazóinak sikerfilmjeit vonultatja fel, köztük elismert rendezők díjnyertes alkotásait világsztárok főszereplésével. A dinamikus és változatos programkínálat elsősorban az 1990-es és 2000-es évek filmjeit tartalmazza, azonban továbbra is megtalálhatóak lesznek a filmtörténet klasszikusai, amelyeket máshol nem vetítenek.

A csatornán többek között olyan sztárokkal találkozhatnak a nézők, mint John Travolta, Sylvester Stallone, Kurt Russell, Jason Statham vagy Monica Bellucci. Néhány cím a sugárzott filmek közül: Nyakunkon az élet, 40 nap és 40 éjszaka, Bridget Jones naplója, Belphégor – A Louvre fantomja vagy a Hegylakó.

A Film Mánia egy új magazinműsorral is aktualizálja tartalmát, az Action Mánia című heti magazinműsor a legújabb hollywoodi mozifilmek kulisszatitkait mutatja be, valamint betekintést ad többek között a legnagyobb kaszkadőrmutatványok és a legújabb videojátékok világába.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott