Ugrás a tartalomra

Holnap nevet és arculatot vált a BBC Prime

BBC Entertainment logoNovember 11-től BBC Entertainment az új név, itthon még nem látott vígjátékok, sorozatok is érkeznek a megújult csatornára.

Az 1995-ben indult BBC Prime jelenleg Európa és a Közel-Kelet 12 millió háztartásában fogható, ez a csatorna vált arculatot hamarosan. A BBC Entertainment átállására november 11-én, közép-európai idő szerint reggel 6 órakor kerül sor. Az átállás automatikus lesz, a nézőknek nem kell állítaniuk semmit a készüléken, sem a műholdvevőn.

A csatorna novemberben induló új sorozatai közt lesz az ötrészes, Walesben felvett Mine all Mine, jön a komoly témákat (öngyilkosság, beilleszkedési zavarok, szociális problémák) érintő iskolai dráma, a Waterloo Road harmadik évadja, de vígjátéksorozatok is lesznek. A csatorna dokumentumfilmeket, életmód- és gyermekműsorokat is sugároz, miközben folytatja a legrégebbi, 1985 februárja óta futó szappanopera, az Eastenders, továbbá a Holby City és a Casualty vetítését is. Az új műsorok mindegyikét magyarul is feliratozzák.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott