Ugrás a tartalomra

Horror vagy férficsatorna lesz a Spíler TV?

TV setPapíron férfias szórakozást kínáló televízió lesz a Spíler TV, bár az ára alapján inkább a horror kategóriába sorolható.

Zúgolódnak a műsorterjesztők a TV2 Csoport ajánlatán, melyet a Spíler TV-re adtak. A műsorstruktúra a Premier League közvetítéseken túl még ismeretlen, ennek ellenére a médiaszolgáltató a "100-as klubba" sorolta szombaton induló csatornáját, mely a legkedvezőbb kondíció esetén is több mint nettó 100 forintba kerülne havonta, előfizetőnként. Mindezt még tetézi a többéves szerződéses elkötelezettség.

Magát az anyacsatornát is borsos áron kínálják, árukapcsolással a többi kábelcsatornájukkal, erre jön még a Spíler TV, melyek olyan végösszeget adnak ki együttesen, melyet a műsorterjesztők nem tudnak átvállalni.

Három opció lehetséges, az idő majd eldönti, hogy a műsorterjesztők mely mellett döntenek. Az első lehetőség, hogy az előfizetők pénztárcájának megkímélése érdekében megválnak a társaság összes csatornájától, bár ez magában hordozza annak veszélyét, hogy előfizetőik egy része szolgáltatót vált. Második opció, hogy jelentős számú, egyéb társaságoktól érkező csatornát kivesznek a kínálatból, a harmadik pedig az, hogy jelentősen emelnek előfizetői áraikon. Bármelyik lesz is a döntésük, annyi biztos, hogy nem a néző/előfizető fog jól járni.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott