Ugrás a tartalomra
GOLFTV logo

Hosszú távú exkluzív szövetségre lép Tiger Woods és a Discovery GOLFTV-je

A Discovery és a PGA TOUR közötti stratégiai partnerség részeként a GOLFTV többéves globális tartalmi partnerségi megállapodást kötött a nyolcvanszoros PGA TOUR győztes és 14-szeres Major-bajnok Tiger Woodsszal.

 

A Discovery és a PGA TOUR által közösen kifejlesztett új globális élő és on-demand videostreaming szolgáltatás, a GOLFTV 2019 januárjától golfműsorok és egyéb exkluzív tartalmak létrehozásában működik együtt Tiger Woodsszal. Így a rajongók hiteles és rendszeres bepillantást kapnak a golf legnagyobb alakjának életébe és gondolkodásába. A GOLFTV-partnerség úgy mutatja be Woodsot, ahogy a rajongók még soha nem láthatták: a kizárólag a GOLFTV-n látható műsorokból közelről megismerhetik edzésrutinjait, felkészülését és életét.

 

“A Discovery és David Zaslav az Eurosporttal, az olimpiával és – a PGA TOUR-ral közösen – a GOLFTV elindításával globális sportplatformot hoz létre. Úgy gondolom, hogy ideális partnereink lesznek a játék további növekedésében. Globális játékosok, értik a sportot, és tudják, hogyan kell nagy eléréssel új, fiatalabb közönséget építeni. Ez a tökéletes kapcsolódás – nagyon izgatott vagyok, hogy a Discovery Sports csapat valódi partnere lehetek” – mondta Woods.

 

A tervek szerint Tiger Woods és a GOLFTV az alábbi tartalmak fejlesztésében működnek együtt:

  • Heti gyakorlati és oktatóvideók
  • Exkluzív hozzáférés Tiger edzésgyakorlataihoz
  • Betekintés a PGA TOUR versenyek színfalai mögé
  • Egyedülálló és exkluzív kommentárok

 

David Zaslav, a Discovery elnök-vezérigazgatója elmondta: “Tiger Woodsszal igazi szupersztár csatlakozik a Discovery családhoz és a GOLFTV-hez. A Discovery lényege a magas minőségű történetmesélés, hiteles és megbízható személyiségeken keresztül. Tiger olyan világszerte elismert sportoló, akiért rajong a közönsége, és szorosan nyomon követik mindenhol a világon. Partnerségünk tökéletes példa stratégiánkra, amely kizárólag a legnagyobb tehetségekkel való együttműködésekre terjed ki globális médiaplatformjainkon, épít nemzetközi disztribúciós és technológiai infrastruktúráinkra, összegyűjti a hasonló érdeklődésű közönségeket, és hosszú távon értéket teremt számukra.”

 

"Biztos vagyok benne, hogy Tiger csatlakozásával a sport-streamingszolgáltatások számára a GOLFTV lesz az új etalon, amely kiszolgálja a golfrajongókat, bármikor és bárhol szeretnének szenvedélyükhöz kapcsolódó tartalmat fogyasztani" – tette hozzá Zaslav.

 

A GOLFTV-együttműködés Woods karrierje szempontjából ideális időben kezdődik: a sportoló remek formában tért vissza a szezonban, és szeptemberben a 2018-as TOUR bajnokságon történelmi győzelmet aratott.

 

Alex Kaplan, a Discovery Golf elnök-vezérigazgatója elmondta: “Megtisztelő, hogy Tigert a GOLFTV csapatában üdvözölhetjük. Senki másnak nincs olyan globális rajongótábora, mint neki. Hatalmas tudása van, amit a pályán és azon kívül is örömmel oszt meg. Mi ehhez globális platformot biztosítunk számára – több mint 200 ország és terület közönsége ismerheti meg közelebbről Tigert a golfpályán és a színfalak mögött.”

 

“Hosszú távú partneri kapcsolatunk tükrözi ambíciónkat, amellyel az elkövetkező években tovább fejlesztjük a szolgáltatásunkat. A GOLFTV-t valódi ökoszisztémává tesszük – nézni, tanulni és játszani: elérhető lesz minden, ami golf” – tette hozzá Kaplan.

 

A GOLFTV 2019 januárjától indul az összes piacon (az Egyesült Államokon, Kínán és Dél-Koreán kívül). A felhasználók a golftartalmak és programok széles körére fizethetnek elő. A GOLFTV évente több mint 2000 órányi élő közvetítést, valamint on-demand tartalmak széles választékát kínálja: a sport legizgalmasabb pillanatait, szupersztár játékosokat és versenyeket, minden képernyőn és eszközön.

 

A GOLFTV-n a PGA TOUR élő közvetítésének indulása országonként eltérő, és 2024-ben lesz teljes körű (az Egyesült Államokon kívül) – a PGA TOUR közvetítései Magyarországon 2020-tól lesznek láthatóak. A PGA TOUR élő közvetítése magában foglalja a THE PLAYERS bajnokságot, a FedExCup Playoffot és a Presidents Cupot is.

 

A DISCOVERY SPORTS vezető az élő sport területén, többek között olyan márkákkal és prémium sportágakkal és eseményekkel kötött exkluzív partneségekkel, mint az Eurosport és az Eurosport Player, az olimpiai játékok, Tour de France, Giro d’Italia, La Vuelta a España, a tenisz Grand Slam (Wimbledon, US Open, Roland Garros, Australian Open), ATP Tour, Bundesliga, English Premier League, UEFA Europa League, Eliteserien, PGA TOUR, Six Nations Rugby, FIS Ski World Championships, Moto GP és Formula E.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott