Ugrás a tartalomra

Idén is 2 PromaxBDA díjat nyert az AXN Magyarország

AXN logoEgy arany és egy bronz díjat nyert az AXN Magyarország a New Yorkban megrendezett PromaxBDA Global Excellence Awards gáláján. Díjazták az AXN Now szolgáltatáshoz és a csatorna őszi kampányához készített promókat is.

A PromaxBDA az elektronikus és távközlési szektor egyik legjelentősebb nemzetközi promóciós és marketing szervezete, egy non-profit kezdeményezés, amelyben a legnagyobb távközlési cégek, kábeltelevíziós szervezetek, rádiók, számítógépes hardware és software vállalatok, valamint internetes és egyéb gyors ütemben fejlődő technológia cégek képviseltetik magukat. A BDA a világ vezető távközlési és multimédiás designer szervezete.

A PromaxBDA évente zsűrizi a legeredetibb promóciós és marketing kampányokat. Az általa kiadott díjak a távközlési piac magas presztízsű elismerésének számítanak. A közép-európai régióban a többszörösen díjnyertes AXN Magyarországnak immáron a negyedik évben sikerült díjat elhoznia a globális versenyről.

Az AXN csatorna 2015 őszi - a Star Wars filmeket is felvonultató - kampányának spotját Ünnepi/Szezonális/Különleges Program Esemény Kampány kategóriában arany minősítéssel díjazta a szakmai zsűri. Az AXN Now SVoD szolgáltatást bemutató kampány bronz szobrot nyert On-screen Szolgáltatás Promóciós Szpot vagy Kampány: Kábel-, műhold és Online tartalomszolgáltató kategóriában.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott