Ugrás a tartalomra

Idén kódolatlan M3 csatornát hoz a nyuszi

M3 logo2014. április 16-án műsorkezdéstől április 23-án műsorkezdésig kódolatlanul sugároz majd az M3 retrocsatorna a keleti 9 fokos műholdpozícióból.

Az MTVA promóciós céllal kódolatlanul elérhetővé teszi az M3 csatornát 2014. április 16-án reggel 6:30 és április 23-án reggel 6:30 között a kábelszolgáltatók és a műholdas egyéni nézők részére. Ez az időszak, ami az iskolai tavaszi szünettel és a Húsvéttal is egybeesik, szerkesztésileg és tartalmilag kiemelkedő, a cél a minél színesebb, minél szórakoztatóbb és egyedi tartalmak bemutatása.

Az M3 csatornát még nem kínáló kábelszolgáltatók is engedélyt kapnak, hogy külön szerződés nélkül - kizárólag a fenti időszakban - a csatorna kódolatlan műsorjelét a műholdas jelszétosztási pontról levegyék és változatlan formában továbbítsák saját hálózataikban, bel- és külföldön (a műhold lefedettségi területén belül) egyaránt, bármely, lehetőség szerint minél nagyobb nézői kört elérő csomagban.

Műholdas vételi paraméterek: Eutelsat 9A (9° kelet), 11958V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

Frissítés: a MinDig TV, a Tarr, a PR-Telecom, az Invitel, a Vidanet, a UPC Direct, a UPC és a DIGI (digitális kábeles kínálat) már csatlakozott a promócióhoz!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott