Ugrás a tartalomra
Telekom logo

Így változik a Telekom televíziós kínálata 2019-ben

Mint a legtöbb szolgáltatónál, így a Telekom-nál is az év eleje hozza a legnagyobb változásokat a televíziós kínálatban.

 

Az IPTV és műholdas (SAT) televízió hálózaton nyújtott Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és az IPTV hálózaton nyújtott Szuper Családi Mozi díjcsomagokban a Discovery HD Showcase csatorna helyett a Discovery HD csatorna kerül elosztásra, a Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és Szuper Családi Mozi díjcsomagokban és a Nagyvilág kiegészítő csomagban a DTX csatorna helyett az ATV Spirit csatorna, a Discovery Science csatorna helyett az MTV Rocks csatorna kerül elosztásra, valamint a Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és Szuper Családi Mozi díjcsomagokban és a Filmvilág kiegészítő csomagban a Shorts TV csatorna helyett az EPIC Drama csatorna kerül elosztásra.

 

Az új programkínálatot 2019. január 8-tól biztosítja a szolgáltató. 2019. január 1-je és január 8-a között a műszaki lehetőségek függvényében, a zavartalan átállás biztosítása érdekében fokozatosan térnek át az új csatornakiosztásra, amely időszakban a megszűnő csatornák már nem lesznek elérhetőek. A csatornakiosztás változásával együtt a csatornasorrend is módosulhat.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott