Ugrás a tartalomra
SPT logo

Ilyen lehet az igazi Jennifer Lawrence

Az tudtuk, hogy Jennifer Lawrence vicces. A Barátnőt felveszünk (No Hard Feelings) c. filmben meg is mutatja komika arcát, június 22-ei bemutatása óta 132 ezren látták a mozikban. A Sony Pictures Televison kétezres éveket idéző amerikai vígjátéka augusztus 21-től elérhető többek között a Magyar Telekom, a Vodafone, az Apple TV és a Google Play kínálatában.

 

A Barátnőt felveszünk üde színfoltként robbant be a magyar mozikba 2023 júniusában; egyike annak a 12 filmnek, amely átlépte a 100 ezres nézőszámot eddig 2023-ban. Gene Stupnitsky rendező és forgatókönyvíró a Rossz tanár (2011), a Jó srácok (2019) és nem utolsó sorban az Office sorozat egyik alkotójaként biztosíték a jó komédiához. Új tabudöntögető vígjátékának főszereplője Hollywood egyik nagyágyúja, a sokszínű karaktereket megformáló, szülési szabadságáról visszatérő Jennifer Lawrence. Az alkotók fricskát mutatnak szinte minden korosztálynak, olyan világba kalauzolnak, ahol a fiataloknak a kütyük fontosabbak a szexnél, és a könnyű munka ígérete tűnik a legvonzóbbnak.

 

A 32 éves Maddie (Jennifer Lawrence) meglehetősen nehéz helyzetben van. Meggyűlik a baja az adóhatósággal, így elveszíti az autóját. Uber-sofőrként ez extra nagy szívás. Szorult helyzetében jelentkezik egy egészen különleges apróhirdetésre, hiszen fizetsége egy vágyott autó lenne. A 19 éves Percy (Andrew Barth Feldman) szülei, Andre és Laura (Matthew Broderick és Laura Benanti) kétségbeesetten „barátnőt” keresnek visszahúzódó fiuknak. Azt szeretnék ugyanis, hogy Percy elveszítse a szüzességét, mielőtt egyetemre menne. Maddie megkeresi Percyt, akit az égiek nem flörtölésre teremtettek, és az őrült szenvedély helyett sokkal inkább vicces helyzetek uralják a filmet.

 

A mozik után már a nappalinkban is élvezhetjük Maddie és Percy civódásait. A Barátnőt felveszünk augusztus 21-től elérhető többek között a Magyar Telekom FilmPremier, a Vodafone Filmtár szolgáltatásában, valamint az Apple TV és a Google Play kínálatában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott