Ugrás a tartalomra

Íme a SuperTV2 programkínálata

SuperTV2 logoNovember 2-án közel kétmillió háztartásban indul el a SuperTV2 műsora. A TV2 Csoport csatornájának programkínálatában amerikai sorozatpremierek és saját gyártású műsorok is szerepelnek: többek között a SuperMokka, a Tények Hatkor, a Hal a tortán és a Jóban Rosszban. Jövő év elején érkezik A Nagy Duett legújabb évada és a tervek között szerepel egy napi valóságshow elkészítése is.

A SuperTV2 november 2-án, 9:30-kor, a SuperMokka című élő magazinműsorral indítja programját. Az első adás műsorvezetői Liptai Claudia és Till Attila lesznek, őket hétről-hétre Kovács Patrícia és Fenyő Iván, valamint Lang Györgyi és Váczi Gergő váltják. November 5-től a Jóban Rosszban legújabb részeit – a TV2-es adást megelőzően – láthatják Csillagkút rajongói. Hat órától minden nap a legfrissebb hírekről tájékoztatja a nézőket a Tények Hatkor. Két nagysikerű saját gyártású műsor is látható lesz a SuperTV2 képernyőjén: év elején új sztárpárokkal indul A Nagy Duett második évada, amelyben újra együtt dolgozik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. Dóra sztárénekese, Zoli pedig zenei producere lesz a showműsornak. Hamarosan vadonatúj részekkel visszatér a képernyőre a Hal a tortán, melynek gasztrokibice továbbra is Sági Szilárd lesz. 2013-ban további – a TV2-n már sikerre vitt – saját gyártású műsort is programjára tűz a csatorna, valamint egy napi valóságshow elkészítése is a jövő évi tervek között szerepel.

A SuperTV2 programját számos nagysikerű amerikai premiersorozat és már közönségkedvencnek számító széria is színesíti. A hétköznap esténként látható Mrs Klinika című sorozatban két teljesen más közegből jövő fiatal doktornő sorsa találkozik az új női klinikán, amely érdekes szituációkat szül. A drámasorozat producere Whoopi Goldberg, aki szereplőként is feltűnik a sorozatban. A Sue Thomas – FBI címszereplője egy siket nő, aki gyerekkora óta keményen dolgozik azért, hogy teljes értékű életet élhessen. Siketsége ellenére tökéletesen beszél és az FBI egyik nélkülözhetetlen munkatársa lesz. Vadonatúj sorozat a Ringer, a vér kötelez, melynek főhőse Bridget, aki egy bűnözőre készül terhelő vallomást tenni és félelmében – hátrahagyva addigi életét – ikertestvéréhez menekül. Hamar kiderül, tesvére nagy bajban van és amikor meghal, Bridget úgy dönt, átveszi a helyét anyaként és feleségként is. A sorozat főszerepében a Buffy-ként megismert Sarah Michelle Gellar látható. A new york-i rendőr újoncok viszontagságos mindennapjait mutatja be a 22 körzet – a bűn utcái című sorozat, mely november 5-től, hétfő esténként látható a SuperTV2-n. A csütörtök esténként képernyőre kerülő Szellemdoktor főszereplője egy kíméletlen, ám vérprofi sebész, aki előtt megjelenik halott neje szelleme és a megmagyarázhatatlan esemény hatására képességeit a rászorulók megsegítésére fordítja, önkéntes munkát vállalva egy ingyenkórházban. Péntekenként Jennifer Love Hewitt egy háromgyerekes anyát alakít az Ügyféllistában. Férje balesete miatt neki kell helytállni és eltartani a családot, ám jól fizető állást csak egy masszázsszalonban talál, ahol egyéb kívánságokat is teljesítenie kell. A szombatonként látható Négy szingli, egy eset klasszikus, romantikus szituációs komédia, melynek egyik főszereplője az Amerikai pite sztárja, Jason Biggs.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott