Ugrás a tartalomra

Indul a Karma TV

Karma TV logo2012. február 11-én tartja ünnepélyes megnyitóját a Karma TV. A Karma Televízió egy ezoterikus-spirituális csatorna melynek célja, hogy új ismereteket nyújtson a spirituális és természetes életmódhoz, valamint az alternatív gyógyászat és az egészséges életmód megismertetésére.

Élő interaktív műsorainkkal a nézők telefonos kapcsolatba léphetnek munkatársainkkal, meghívott szakértőinkkel, sztárvendégeinkkel illetve interaktív módon tanácsokat kaphatnak a életvitelükkel és sorsukkal kapcsolatban.

A Karma Televízió indulásának időpontjában műholdas szabadon fogható csatornák között látható.

Vételi paraméterek: Thor6 (1° nyugat), 11919V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK

A Karma Televízió eddig is nagy sikerrel gyártotta a „Karma TV” című élő-interaktív jós műsorát, amelyet a hagyományoknak és a nagy nézettségnek köszönhetően a továbbiakban is műsorra fog tűzni.

Élő-interaktív műsoraink sorába tartoznak még olyan műsorok a későbbiekben amelyek interjú jellegűek, ahova a nézők betelefonálhatnak és élőben kérdezhetnek a meghívott szakértőinktől.

Későbbiekben a Karma TV „Terem” színpadán élő stand-up előadások és klub-koncertek valamint színházi előadások is műsorra kerülnek.

A Karma Televízió „Terem” színpadán találkozókat, rendezvényeket folyamatosan szervezünk, melyeket rögzítünk és később bemutatásra kerülnek (hangos könyv, tv műsor).

A Karma Televízió nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, ezért olyan műsorokat is gyártunk majd, amelyek szent (zarándok) helyekről, hazánkban élő kultúrákról valamint ázsiai kulturális szokásokról szólnak.

Saját gyártásban több olyan műsor is sugárzásra kerül, ahol olyan népek, népcsoportok kerülnek bemutatásra, melyeknek autentikus hitvilága néprajzilag még fellelhető, (népszokások, mondák, babonák, boszorkányságok, zene kultúra) és ezeket archiváljuk.

Ezoterikus hírekről, eseményekről és találkozókról is hírt kíván adni a Karma Televízió.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott