Ugrás a tartalomra

Ingyenes hét a FilmBox Live-on

FilmBox Live logoA TV csatornákat és videótárat online biztosító FilmBox Live ingyenes 1 hetet, és június 28-án magyar érdekeltségű boxmeccset kínál a nézőknek.

Az SPI legújabb technológiája, a Filmbox Live applikáció segítségével biztosítja, hogy interneten keresztül is elérhetők legyenek csatornái, és emellett több mint 1000 címből álló videótárat is rendelkezésre bocsát.

A FilmBox egyes szolgáltatóknál fogható csatornáin kívül – FilmBox, Filmbox Family, Filmbox HD – a Live-on olyan csatornák is foghatóak, amelyek Magyarországon még egyik szolgáltatónál sem: a kínálatba tartozik a Fightbox, Fashionbox HD, Docubox HD, 360 Tunebox, Filmbox Arthouse HD és Fast&Funbox HD. A havonta több száz filmet kínáló applikáción minden hónapban frissíti a választékot.
A Filmbox Live applikációk számítógép mellet elérhetőek LG, Samsung és Sony Smart TV-ken, iOS és Android okostelefonokon és tableteken valamint Sony PS3 konzolon.

Külön érdekesség, hogy a Fightbox műsora június 28-án élőben közvetít magyar érdekeltségű meccset. A viadalon hazánkat az ifjú Habash Atom Antoine fogja képviselni lengyel ellenfelével szemben. Atom eredményei között jó néhány olyan szerepel, amire valóban büszke lehet. 2008-ban ökölvívó magyar bajnok lett, a Szeged World Cup-on többször szintén elnyerte a Champion címet, W.A.K.O Pro K1 világbajnok, emellett Europa Cup Winner és Euro Liga nyertes is, így joggal készülhet most is győzelemre.  

Azoknak, akik még nem rendelkeznek FilmBox Live előfizetéssel, a FilmBox egy hetes ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosít, akár most, hogy semmiképpen se maradhassanak le a meccsről, vagy bármikor máskor.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott