Ugrás a tartalomra
Da Vinci logo

Ingyenesen érhetők el a Da Vinci TV műsorai

A koronavírus-járvány idején a diákok otthoni tanulását segítendő mától április 30-ig minden platformon ingyenesen érhetők el a Da Vinci TV ismeretterjesztő csatorna műsorai, de egy távoktatást segítő alkalmazást is le lehet tölteni.

 

A koronavírus következtében felállt hazai helyzetre való tekintettel az oktatási csatorna térítésmentesen elérhető az összes nagy szolgáltató előfizetői számára. Vagyis a Telekom és Digi TV mellett, ahol a csatorna az alapcsomag része, a UPC TV, a Vodafone TV, a Tarr, a PR-Telecom és a MindigTV Extra alapcsomag nézői is feldobhatják az otthoni tanulással töltött időt, és hasznos ismereteket szerezhetnek a Da Vinci tartalmak segítségével a tantermen kívüli távoktatásban.

 

A csatorna minden tantárgyhoz kapcsolódóan kínál tematikus megértést, feldolgozást segítő hasznos műsorokat, amelyek felkeltik a kíváncsiságot, és beszélgetésre ösztönzik a családokat.

 

A távoktatás ideje alatt a Felelős Szülők Iskolájával együttműködésben a csatorna tanároknak és diákoknak elérhetővé teszi a Da Vinci Kids alkalmazást is, amelyen keresztül több mint 2500 díjnyertes, tananyagalapú videó érhető el különféle témákban, a Holdra szállástól kezdve az ókori világ csodáiig, a csokoládé történetétől Amerika felfedezéséig.

 

Az elsősorban 6-12 éves korosztály számára javasolt mozgóképes tartalmak hiánypótlók az ismeretterjesztés területén - hangsúlyozza a csatorna, hozzátéve, hogy az alkalmazás letöltésekor mindenki a tanév végéig szóló előfizetést kap, amelynek érvényesítéséről szóló útmutató a csatorna Facebook-oldalán található.

 

A berlini központú Da Vinci TV szórakoztató oktatási-ismeretterjesztő sorozatokat kínál kultúra, művészetek, történelem, matek, természettudományok, valamint sport kategóriákban.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott