Ugrás a tartalomra

Invitel hálózatfejlesztés Esztergomban

Invitel logoAz Invitel országos hálózatfejlesztési programjának köszönhetően év végéig az esztergomi háztartások döntő része igénybe veheti az optikán alapuló, szélessávú (FTTx) technológiát.

Év végéig az Invitel az esztergomi háztartások túlnyomó többsége számára elérhetővé teszi az optikán alapuló, szélessávú technológiát. A fejlesztés eredményeként gyors internetkapcsolat és a digitális funkciók előnyeit magában foglaló, minőségi IPTV-szolgáltatás áll a lakosok rendelkezésére. Az esztergomi fejlesztés része a vállalat 2012-ben indított, mintegy 4,5 milliárd forint értékű hálózatkorszerűsítési programjának, melynek keretében kevesebb, mint három év alatt három és félszeresére (több mint 410 ezerre) növeli a nagy sávszélességű kapcsolattal elért körzetek lefedettségét.

Növekvő fogyasztói elvárások

A magyarok tévénézési kedve nem változott az elmúlt időben, televíziózási szokásaik azonban átalakultak. A legfrissebb felmérések szerint hazánkban az emberek naponta több mint négy és fél órát töltenek a tévékészülék előtt . A tartalomfogyasztásban a legfontosabb tényezőknek számító ár és széles csatornaválaszték mellett növekvő szerephez jutnak az olyan digitális szolgáltatások is, mint a több nyelven elérhető HD műsorok, az időbeosztásunkhoz igazodó tévézés, illetve videotéka igénybevételének lehetősége. Idei felmérések adatai szerint pedig a 18-29 éves korosztály 40 százaléka hetente többször, míg több mint 20 százaléka naponta néz filmeket, műsorokat internetes streameken, videómegosztókon keresztül vagy letöltött formában.

Az országos hálózatfejlesztés kiemelt állomása

Az innováció és az igényekre szabott szolgáltatások mindig is kulcsszerepet játszottak az Invitel stratégiájában, ezért a társaság folyamatosan vizsgálja azokat a lehetőségeket, amelyekkel még jobb minőségű szolgáltatásokat nyújthat lakossági ügyfeleinek. Így ahol a területi és technológiai feltételek engedik, fejleszti hálózatát és növeli előfizetői hálózata lefedettségét.

„Decemberben összesen több mint 5.000 újabb esztergomi háztartás – így már a város lakosságának döntő része – veheti igénybe az optikán alapuló technológiát. Az idei évben 18 várost érintően több mint 63 ezer újabb háztartás számára tettük, illetve az év végéig tesszük elérhetővé az Invitel magasabb minőségű szolgáltatásait, mint például a teljesebb élményt nyújtó, interaktív digitális televíziót, a 21 HD csatornát vagy a korábbinál lényegesen gyorsabb internetszolgáltatást” – mondta Jeszenszky Zsolt, az Invitel regionális vezetője.
Az esztergomi lakossági előfizetőknek biztosított színvonalas infrastruktúra mellett az Invitel által nyújtott, optikán alapuló technológiát több helyi intézmény és vállalkozás is megelégedéssel használja, köztük az esztergomi székhelyű Magyar Suzuki Zrt.

Még teljesebb szolgáltatáskínálat az Invitel esztergomi ügyfeleinek

A fejlesztések eredményeként az Invitel kedvező ajánlatait év végétől az esztergomi lakosok túlnyomó többsége is elérheti, és így még magasabb színvonalon élvezheti a tartalmas otthoni szórakozás és kikapcsolódás előnyeit, beleértve a színes csatornaválasztékot vagy a sportcsatornák széles skáláját. Az ügyfelek kedvük és érdeklődésük szerint válogathatnak a tematikus minicsomagok teljes kínálatából, és kihasználhatják az akár 400 órányi műsor rögzítését is lehetővé tevő beltéri vevőegység által biztosított kényelmi tévézést. Az esztergomiak számára is rendelkezésre álló csatornakínálat 2015. január 1-től kiegészül a sokak által várt minőségi sportműsorokat felvonultató DIGI Sport 2-vel, valamint a népszerű tévésorozatokat sugárzó FOX-szal.

Elkötelezettség a helyi közösségek iránt

Az Invitel nagy hangsúlyt helyez a fogyasztói szokások, igények nyomon követésére, amelyeket figyelembe véve alakítja ki ajánlatait. A vállalat karácsony közeledtével gondol azokra is, akik családjuktól távol vagy betegen töltik az ünnepeket. Az Invitel novemberi akciójának népszerűsítése keretében több településen, köztük Esztergomban is eseményt szervez, ahol szeretné bevonni a helyi lakosokat egy karácsonyfa közös feldíszítésébe. A rendezvényen a szolgáltató a helyszínre látogatókkal együtt kedves üzeneteket helyez el a fán, melyet szórakoztatóelektronikai eszközök kíséretében december 11-én az esztergomi Vaszary Kolos Kórház gyermekambulanciájának ad át.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott