Ugrás a tartalomra

Invitel hálózatfejlesztés Vácon

Invitel logoÉv végéig az Invitel szinte minden váci háztartás számára elérhetővé teszi az optikán alapuló, szélessávú technológiát. A fejlesztés eredményeként gyors internetkapcsolat és a digitális funkciók előnyeit magában foglaló, minőségi IPTV-szolgáltatás áll a lakosok rendelkezésére. A váci fejlesztés része a vállalat 2012-ben indított, mintegy 4,5 milliárd forint értékű fejlesztési programjának, melynek keretében kevesebb, mint három év alatt három és félszeresére (több mint 410 ezerre) növeli a nagy sávszélességű kapcsolattal elért körzetek lefedettségét.

Növekvő fogyasztói elvárások

Időbeosztásunkhoz igazodó, személyre szabott tévézés, több nyelven elérhető HD műsorok, zeneletöltés és videostreaming. Mindez már nem a jövő. Egy 2014. júliusi felmérés szerint Magyarországon már a tévé-előfizetők többsége, 68,6 százaléka rendelkezik digitáliscsatorna-csomaggal. A televíziós előfizetés kiválasztása során – a továbbra is legfontosabbnak számító ár és széles csatornaválaszték mellett – további szempontként megjelenik az olyan digitális szolgáltatások elérhetősége, mint a műsorrögzítés vagy a videotéka, hogy a kívánt tartalmakat felvételről vagy időeltolással is lehessen nézni. Idei felmérések adatai szerint pedig a 18-29 éves korosztály 40 százaléka hetente többször, több mint 20 százaléka pedig naponta néz filmeket, műsorokat internetes streameken, videómegosztókon keresztül vagy letöltött formában.

Az országos hálózatfejlesztés újabb mérföldköve

Az innováció és az igényekre szabott szolgáltatások mindig is kulcsszerepet játszottak az Invitel stratégiájában, ezért a társaság folyamatosan vizsgálja azokat a lehetőségeket, amelyekkel még jobb minőségű szolgáltatásokat nyújthat lakossági ügyfeleinek. Így ahol a területi és technológiai feltételek engedik, fejleszti hálózatát és növeli előfizetői hálózata lefedettségét.

„Decemberben összesen több mint 4.000 váci háztartásban – így már szinte a teljes városban – tesszük elérhetővé az optikán alapuló technológiát. Év végéig pedig összesen 18 településen (köztük a régióban Dunakeszin is) több mint 63 ezer újabb háztartás veheti igénybe az Invitel minőségi szolgáltatásait, mint például a teljesebb élményt nyújtó, interaktív digitális televíziót, a 21 HD csatornát vagy a korábbinál lényegesen gyorsabb internetszolgáltatást” – mondta Jeszenszky Zsolt, az Invitel regionális vezetője.
A lakossági előfizetőknek biztosított színvonalas infrastruktúra mellett az Invitel által nyújtott, optikán alapuló technológiát több helyi intézmény és vállalkozás is megelégedéssel használja, köztük a váci székhelyű Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.

Még teljesebb szolgáltatáskínálat az Invitel váci ügyfeleinek

A fejlesztések eredményeként az Invitel kedvező ajánlatait az év végétől szinte minden váci lakos elérheti, és így még magasabb színvonalon élvezheti a tartalmas otthoni szórakozás és kikapcsolódás előnyeit, beleértve a színes csatornaválasztékot vagy a sportcsatornák széles skáláját. Az ügyfelek kedvük és érdeklődésük szerint válogathatnak a tematikus minicsomagok teljes kínálatából, és kihasználhatják az akár 400 órányi műsor rögzítését is lehetővé tevő beltéri vevőegység által biztosított kényelmi tévézést. A váciak számára is rendelkezésre álló csatornakínálat – amely tartalmazza a helyi ESTV-t is – 2015. január 1-től kiegészül a sokak által várt minőségi sportműsorokat felvonultató DIGI Sport 2-vel, valamint a népszerű tévésorozatokat sugárzó FOX-szal.

Elkötelezettség a helyi közösségek iránt

Az Invitel nagy hangsúlyt helyez a fogyasztói szokások, igények nyomon követésére, amelyeket figyelembe véve alakítja ki ajánlatait. A vállalat karácsony közeledtével gondol azokra is, akik családjuktól távol vagy betegen töltik az ünnepeket. Az Invitel novemberi akciójának népszerűsítése keretében több településen, köztük Vácon is eseményt szervez, ahol szeretné bevonni a helyi lakosokat egy karácsonyfa közös feldíszítésébe. A rendezvényen a szolgáltató a helyszínre látogatókkal együtt kedves üzeneteket helyez el a fán, melyet szórakoztatóelektronikai eszközök kíséretében november 28-án a váci Jávorszky Ödön Városi Kórház gyermekosztályának ad át.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott