Ugrás a tartalomra

Ismét kódolatlan hetek az AXN csatornán

AXN logoKét hétig kódolatlanul érhető el az AXN csatorna műsora minden MinDig TV néző számára a 16. programhelyen. A szeptember 1-14. közötti időszak alatt így olyan premiereket láthatnak közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen a nézők, mint például a Titkok és hazugságok 2. évada vagy a Gyilkos elmék: Túl minden határon. Az AXN élő műsora a több mint 1,2 millió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti két hétben.

Az SPT Networks CE és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján, a nagy sikerre való tekintettel újra kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2016. szeptember 1. és 14. között az AXN csatorna.

Szeptember 6-án érkezik a Quantico az AXN műsorára. A sorozatban az FBI újoncainak mindennapjait követhetjük végig, akik a felvételi után kiképzésre érkeznek Quanticóba, az FBI kiképzőközpontjába. A heti premierek sora szeptember 7-én a Zaklatók (Stalker) című sorozattal folytatódik, melynek főszerepében Maggie Q és Dylan McDermott látható. A második évaddal az NCIS: New Orleans nyomozói is visszatérnek a képernyőre, szeptember 1-jétől csütörtök esténként oldják meg a haditengerészet legújabb gyilkossági ügyeit. Idén ősszel a Benedict Cumberbatch által megformált Sherlock Holmes is újra tiszteletét teszi az AXN-en. A sorozat legújabb, Sherlock: A szörnyű menyasszony címet viselő epizódját szeptember 5-én 21 órától vetíti a csatorna.

Az AXN csatorna a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 16. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a MinDi9g TV weboldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az AXN csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Az AXN csatorna élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz szeptember 1-14. között. A nemrégiben megújult népszerű ingyenes alkalmazás okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból. 

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott