Ugrás a tartalomra

Itt a Magenta1, egy csomagban a Telekom ajánlatainak a legjava

Telekom logoMagenta1 néven különleges lakossági ajánlatot vezetett be a Telekom, amelynek előfizetői egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe a szolgáltató otthoni és mobil telekommunikációs és szórakoztató szolgáltatásait.

A családoknak mostantól egyszerűbb a választás, mivel a Magenta1 a Telekom szolgáltatásainak legjavát tartalmazza, együtt még kedvezőbb feltételekkel. A meghatározott otthoni díjcsomagok mellé választandó egy - akár meglévő - túlforgalmazási díj-mentes adatdíjcsomagot tartalmazó havidíjas mobiltelefon előfizetés a Telekom széles kínálatából. A Magenta 1 kedvezménycsomagokkal díjmentesen elérhető a TV GO szolgáltatás is, így a csomag előfizetői akár weben, vagy okoseszközeiken megfelelő internetkapcsolat esetén útközben is bármennyit tévézhetnek (belföldön), sőt a legnagyobb sebességű otthoni internetcsomag választása esetén korlátlanul használhatják a Moziklub szolgáltatást is.  A Magenta1 kedvezménycsomagba bevont mobil előfizetésről a TV GO-hoz való hozzáférés nem fogyasztja az előfizetéshez tartozó, benne foglalt adatmennyiséget.

A kedvezménycsomag további előnye, hogy a vezetékes telefonról bármely normál díjazású belföldi vezetékes és mobil szám 0 Ft-os percdíjjal hívható havi 5000 perc erejéig, továbbá a választható mobil díjcsomag akár korlátlan belföldi beszélgetést is tartalmazhat. A Magenta1 kedvezménycsomag igénybevételéhez hűségidő vállalása nem szükséges, azonban a legkedvezőbb ár a csomagban foglalt díjcsomagokra vállalt 2 éves határozott idejű szerződéssel és Telekom kedvezménnyel érhető el. A Magenta1 készülékcsomag ajánlat azonos gyártótól igénybe vett meghatározott TV és okostelefon együttes vásárlása esetén 20.000 Ft kedvezményt biztosít.

A konstrukció előnyeit nem csak lakossági ügyfelek élvezhetik, hiszen a Magenta 1 ajánlat otthoni TV, internet és telefon szolgáltatásait Next Business mobil előfizetéssel rendelkező vállalkozások is igénybe vehetik. Ez a kombináció elsősorban az otthoni irodában működő mikro- és kisvállalkozások számára lehet releváns ajánlat.

"Hiszünk benne, hogy ügyfeleink igényeire megtaláltuk a legjobb választ, hisz ez az ajánlat a legkorszerűbb hálózatok és a komplex szolgáltatások igazi előnyeit egyesíti. A Magenta1 bevezetése fontos mérföldkő az integrált telekommunikációs szolgáltatások piacán, ugyanakkor egy újabb lépés a kommunikáció és szórakozás korlátok nélküli világa felé" – mondta el az új ajánlat kapcsán Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A Magenta1 integrált kedvezménycsomag a Deutsche Telekom Csoport több országában is megjelent már, így Magyarország mellett már Németországban, Szlovákiában és Romániában is elérhető a Telekom előfizetők számára.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott