Ugrás a tartalomra
TV2 Play logo

Itt a TV2 Play Prémium

A TV2 Play Prémium világában az egész család megtalálja a kedvenceit, hozzáférést biztosít Európa kiemelkedő nemzeti focibajnokságainak élő meccseihez, a legnagyobb hollywoodi sztárok filmjeihez és népszerű gyerekműsorokhoz.

 

Nézd kedvenceidet amikor és ahol akarod, akár két meccset egyszerre a Premier League, a La Liga, FA Cup vagy a Bundesliga fordulóiból. Televíziós szolgáltatód segítségével minden egyes tartalomhoz könnyen és gyorsan hozzájuthatsz kizárólag magyarországi előfizetéssel.

 

A TV2 Play Prémiumon egyszerre maximum két streamet nézhetsz egy előfizetéssel.

 

A Spíler Extra (a Spíler1 és a Spíler2 televíziós csatornák mérkőzései, sportközvetítései), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids online tartalmai kizárólag a TV2 Play Prémium csomagban csak a televíziós szolgáltatókon keresztül érhetőek el.

 

Szolgáltatók, akiknél jelenleg hozzáférhető a TV2 Play Prémium:

  • Antenna Hungária (mindigTV Prémium családi csomag)

 

Frissítés - 2022. március 22-én a TV2 az alábbi közleményt adta ki a szolgáltatás indulása kapcsán:

 

A TV2 nagy sikernek örvendő streaming platformja, a tavaly februárban indult TV2 Play televíziós előfizetéshez kötött extra szolgáltatással bővült. A TV2 Play Prémium kínálatában egyaránt megtalálhatók a legjobb európai futballbajnokságok meccsei, a kasszasiker hollywoodi filmek, valamint a legnépszerűbb gyerekműsorok. A Prémium csomag kizárólag szolgáltatókon keresztül érhető el - induláskor az Antenna Hungária előfizetésein keresztül - voucher kóddal. 

 

Az on-demand tartalomfogyasztásra és az extra tartalmak iránti igényre reagálva indította útjára a TV2 Média Csoport online streaming szolgáltatását, a TV2 Play-t, 2021 februárjában. A TV2 Play indulása óta több mint 700 ezer regisztrált felhasználóra tett szert. Az ingyenesen használható platform felhasználóbarát funkcióival és személyre szabott ajánlásaival a tévétársaság saját produkcióinak jelentős részét, az azokhoz tartozó extra tartalmakat, emellett pedig nemzetközi filmek széles palettáját tette elérhetővé a nézők számára. A főcsatorna tartalmai mellett a tizennégy csatornás portfólió jelentős részének számos műsora elérhető a platformon ingyenesen, regisztráció esetén pedig egy teljesen személyre szabható profil hozható létre. 2022. március 22-től ez egészül ki egy, a televíziós csomag előfizetéshez kötött prémium szolgáltatással.

 

A TV2 Play Prémium egy kizárólag magyar tévécsomag-előfizetéssel igénybe vehető szolgáltatás, amelyet egy a tévé szolgáltatótól kapott voucher kód segítségével tudnak használatba venni a megfelelő televíziós csomag előfizetői. A szolgáltatói hozzáféréssel minden funkció elérhetővé válik a TV2 Play Prémium kínálatában. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség korlátlan számú eszközön. A TV2 Play Prémium indulásától online platformon, bizonyos televíziós csatornák tartalmai már csak kizárólag ennek a szolgáltatásnak a részeként lesznek elérhetők. Ezek a korábbi Spíler Extra (vagyis a Spíler1 és Spíler2 televíziós csatornák sportműsorai), a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids műsorai. A Spíler Extra tartalmain belül nem csak a mérkőzések, de a közvetítések és kiegészítő tartalmak is elérhetők lesznek a Premier League, a La Liga, a FA Kupa és a Bundesliga adásaihoz. A Moziverzum és a Mozi+ extra szolgáltatásaival mozis sikerfilmek és azok kiegészítő tartalmai is elérhetővé válnak, a TV2 Kids extra műsoraival pedig a legkisebbek is szórakozhatnak. 
A szolgáltatás elsőként az Antenna Hungária (mindigTV PRÉMIUM Családi csomag), előfizetéseivel vehető igénybe. 

 

„A TV2 Play Prémium egy újabb lépés azon stratégiai célunk felé, hogy tartalmaink minél több felhasználóhoz jussanak el, és a lehető legjobb élményt biztosítsuk számukra"– mondta Malatinszky Péter, a TV2 Csoport digitális igazgatója.

 

A TV2 Play Prémium hasonlóan videókoncentrált kialakítású, így igazán könnyen navigálható, pár kattintással elérhetők a kívánt tartalmak. A felhasználók hozzáférnek a műsorújsághoz, értesítést kérhetnek a műsorkezdési időpontokról push üzenet formájában, vagy akár innen is elindíthatják a már VOD tartalomként felkerült műsorokat. A webes formátumban egyszerre két meccset is nézhetnek szimultán. A közeljövőben egyszerre akár 10 élő futballközvetítés közül is választhatnak a felhasználók. A Spíler Extrán továbbra is reklámok nélkül élvezhetik a közvetítést a szurkolók, míg a többi prémium csatorna esetében is limitált a hirdetések száma a TV2 Play Prémiumon belül. A felhasználók számára legkedvesebb tartalmak el is menthetők egy saját listába, így bármikor könnyen, újból megtekinthetővé válnak.

 

A TV2 Play Prémium az egész család szórakozását biztosítja.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott