Ugrás a tartalomra

Izgalmasnak ígérkezik a tél utolsó hónapja a UPC Direct előfizetőinek

UPC Direct logoA tél utolsó hónapjában a UPC Direct minden előfizetője két népszerű csatornát próbálhat ki ingyen. Február 1-től március 1-ig elérhető lesz a FOX csatorna az HBO3 pedig február 18. és 21. között szórakoztatja majd a nézőket. A kódolatlan időszakokhoz kapcsolódóan a szolgáltató Facebook nyereményjátékokat is rendez.

Egy hónap FOX premierekkel

A UPC Direct minden előfizetője figyelemmel kísérheti majd a FOX csatorna népszerű sorozatpremierjeit februárban. A Légió az X-Men Univerzumba kalauzolja a nézőket. Az új sorozat a Marvel együttműködésével készült, hazai premierje a világ 125 országával együtt február 9-én lesz. A Légió egy zavarodott tinédzser életét mutatja be, aki talán több mint egy átlagos ember.

A népszerű The Walking Dead új epizódjai is ebben a hónapban érkeznek. Néhány órával az amerikai premiert követően hazánkban is vetítésre kerülnek az új részek február 13-tól kezdődően. A szereplőknek ezúttal már nemcsak az élőhalottakkal kell megküzdeniük, de az emberi kegyetlenséggel és gonoszsággal is szemben találják magukat. A Légió és a The Walking Dead kapcsán nem csak az új részeken izgulhatnak a nézők, hanem a szolgáltató Facebook oldalán zajló játékokon is.

Újabb hátborzongató sorozat is érkezik, Az ördögűző, amely az 1973-ban Oscar díjjal jutalmazott filmklasszis alapján készült. A keddenként bemutatott epizódok során két pap egy démoni megszállottsággal küzdő gyermek esetén dolgozik.

A vérfagyasztó történetek mellett további sikersorozatokkal is szórakoztat a csatorna. Péntekenként az Empire című sorozat a hiphop zene világát mutatja be olyan nagyszerű énekesek szerepelésével, mint Alicia Keys vagy Mary J Blige. Ezt követően egy Golden Globe-díjas vígjátéksorozat, az Atlanta két fiatal fiú próbálkozásait mutatja be a zene világában. Az animációs sorozatok rajongói pedig minden hétköznap A Simpson család epizódjaival kapcsolódhatnak ki.

Teljes hétvége az HBO 3-mal

Február 18. és 21. között az előfizetők egy másik csatornát is kipróbálhatnak, köszönhetően az HBO3 kódolatlan hétvégének. A három nap során újdonságok mellett népszerű sorozatok maratonjai is láthatók lesznek. 18-án az Együttlét részeit tekinthetik meg a nézők. A történet két, egy fedél alatt élő pár tragikomikus harcát mutatja be a mindennapokkal és egymással szemben, miközben mindent elkövetnek a boldogságukért és az álmaikért Sarah Jessica Parker is visszatér a képernyőre a népszerű Válás című sorozat maratonjában. A Csajok ötödik évada is összefűzve színesíti a hétvégét, de emellett az Emmy- és Golden Globe díjas sorozat hatodik évadának első része 19-én, új része pedig 20-án várja a rajongókat.

Február 19-én a Manchester sötét oldalán című sorozat második évada kerül képernyőre, így a rajongók újra találkozhatnak a kissé bolondos Deering nyomozóval és csapatával.

Február 20-án kezdődik az HBO új, saját gyártású sorozata, a Hatalmas kis hazugságok, amely három egyedülálló édesanya látszólag tökéletesnek tűnő, de valójában erotikával, átverésekkel és titkokkal teli életét mutatja be.

Pete Holmes nemcsak a főszereplője új sorozatának, amely a Megborulva címet kapta, hanem producere és forgatókönyvírója is. Az első rész február 20-án kerül bemutatásra, az epizódok követői pedig egy stand-up komikus történetét ismerhetik meg, aki zátonyra futott házassága után New York-ban szeretne új életet kezdeni.

A UPC Direct a kódolatlan időszakokhoz kapcsolódó Facebook játékokkal is izgalmassá teszi a hónapot. A FOX csatornával közösen a UPC Direct Facebook oldalán megrendezett komment-alapú játék során a rajongók a csatorna legnépszerűbb sorozatainak ajándékait nyerhetik meg: The Walking Dead és Légió témájú értékes nyereményekre (powerbank, fülhallgató, bögre) számíthatnak. Az HBO új sorozatának, a Hatalmas Kis Hazugságok premierje kapcsán a UPC Direct Facebook oldalán komment-alapú játékban pedig értékes HBO-s ajándékcsomagok nyerhetők.

A FOX február 1-én 8:00-tól március 1-én 8:00-ig minden előfizető részére elérhető lesz a 41-es pozíción, míg az HBO3 február 18-án 7:00-től február 21-én 6:00-ig a 60-as pozíción.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott