Újabb hírtévé jöhet 2010-ben

Realitatea logoMagyarországon is televízióadót akar indítani Sorin Ovidiu Vantu román médiamágnás, aki reméli, hogy már a jövő évben megvalósulhat a beruházási terve.

A Realitatea-Catavancu román médiabirodalom fő részvényese a Hotnews című romániai hírportálnak adott interjújában arról beszélt, hogy terjeszkedni akar a Moldovai Köztársaság, Magyarország és Szerbia audiovizuális médiapiacán is. Az üzletember elmondta, hogy ez utóbbi  két országban elsősorban hírtelevíziót alapítana.

Romániában a tíz leggazdagabb ember között található Sorin Ovidiu Vantu, akit a 2000-es évek elején azzal gyanúsítottak, hogy egy befektetési alap csődbe juttatásával tett szert hatalmas pénzösszegre, ezt azonban senki nem bizonyította be. Tavaly vagyonának értékét a román gazdasági hetilap, a Capital 1,25 milliárd euróban, az Adevarul pedig 800 millió euróban állapította meg.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Más forrásból is lehet tájékozódni a lehetséges új csatornáról, ahol azt említik, hogy a The Money Channel csatornát hozná hozzánk a cégcsoport: Konkurenciát kaphat a Hír Televízió

Zoltan84
Zoltan84 képe
Offline
Regisztrált: 2009-11-09
Hozzászólások: 9

Isten ments, nem kell több hírtv romániából meg végképp nem. Szerintem már a HírTv is Sokkk! Egyébként mintha már lenne konkurenciája, ECHO tévének hívják. Inkább az HBO-hoz hasonló prémium filmcsatornát csinálhatna már valaki, csak jóval kevesebb ismétléssel.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Lezárt fórumtéma
Tartalom RSS