Ugrás a tartalomra

Jelentősen bővülő műholdas HD kínálat a Telekomtól

Telekom logo2013. november 5-től három új és három, eddig csak a HD minicsomagban elérhető csatornával bővül a Telekom műholdas Családi+HD csomagja.

Összesen hat csatornával bővül a Telekom műholdas Családi+HD csomagja november 5-től, eddig a csak a HD minicsomagban elérhető Eurosport HD, AXN HD és NatGeo HD is a kínálat részét képezi majd, valamint új csatornaként elosztásra kerül a TV2 HD, Discovery HD Showcase és Animal Planet HD is. Az IPTV szolgáltatás keretében is bekerül a Családi+HD csomagba a TV2 HD, mint új csatorna, valamint az eddig csak HD minicsomagos Eurosport HD, AXN HD és NatGeo HD is.

Jelen információk szerint csak egy csatorna marad, mely továbbra is csak a HD minicsomagban lesz elérhető (melynek értékesítését egyébként november 1-től megszüntetik), ez pedig a Viasat Nature/History HD.

A zenerajongók sem maradnak új csatorna nélkül, ha csak SD minőségben is, de bővül a kínálat, a Pulse minicsomagba bekerül a Smash Hits.

Hogy a jelentős bővülés következtében módosul-e és mennyivel a Családi+HD csomag ára, erről jelenleg nem áll rendelkezésre információ, amennyiben nem adnak ki újabb ÁSZF változás értesítőt, akkor továbbra is igen kedvező áron, triple-play esetén, két év hűséggel akár már havi 2990 forintért előfizethető.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott