Ugrás a tartalomra

JimJam nyílt hónappal indul a nyár a legkisebbeknek

A Vidanet digitális kábeltévé előfizetői 2019. június 1. és június 30. között szabadon nézhetik a JimJam mesecsatorna színes kínálatát.

 

A JimJam a 2-5 éves gyerekek számára nyújt bájos, inspiráló és biztonságos rajzfilmeket, melyek nem csak szórakoztatnak, hanem egyben a játékos tanulás lehetőségét is megteremtik.

 

Június elsején 10:35-kor Chuck, a dömper kalandjai: A nagy verseny című mesével sok dolgot tanulhatnak a kicsik a barátságról, az egészség védelméről, az ígéretek megtartásáról, a felelősségvállalásról és az összefogás erejéről. Aki lemarad a délelőtti adásról, ne bánkódjon, mert 17:00-kor az ismétlést is megnézheti!

 

Thomas a gőzmozdony igazi sztár a gyerkőcök szemében, úgyhogy ne hagyjátok ki június 2-án 10:35-kor vagy 17:00-kor a Thomas és barátai – Teljes gőzzel előre nagyfilmet! A gőzmozdonyok jó hírt kapnak, mert repülőtér épül a szigeten, így még több turista érkezhet hozzájuk. A sok munka az építkezésen kiélesíti az ellentéteket a gőzmozdonyok és a dízelek között, ráadásul egy vihar is lesújt a szigetre. Thomas rájön, hogy csak akkor tudják időben felépíteni a repülőteret, ha összefognak a dízelekkel.

 

Több kedvenc mesehős mindennapos vendég lesz a csatornán, például Bob, a mester. Mindenhez értő főhősünk továbbra is az a melegszívű építőmester, aki volt: ha szükség van rá, Bob ott terem és mások segítségére siet. Épít, kiás, helyrehoz, szerel. Hogyan csinálja? Tartsatok velünk és megtudhatjátok! Kate és Mim-Mim is minden nap képernyőre kerül a JimJam-en. A rajzfilm minden epizódjában egy Kate nevű kislány és a plüss nyuszija, Mim-Mim keverednek izgalmas kalandokba egy ajtó mögötti fantasztikus világban, ahol Mim-Mim életnagyságú játszótárssá válik. A Kismackó kalandjai c. animációs sorozatot is gyakran élvezhetik a kis nézők. Tanúi lehetnek, ahogy a Kis Barna Mackó találkozik a Kis Gyöngy Macival, aki néma, ám ennek ellenére is nagyszerűen megértik egymást és jót játszanak együtt. Bogyó és Babóca valószínűleg minden kisgyermekes családban ismerős páros. Bogyó, Babóca és kis barátaik most újabb élményekkel gazdagodnak. Az olyan régi jó ismerősök mellett, mint a jószívű Százlábú, a virgonc Kata, az előzékeny Csiga Csaba és kedvencünk, a barátait bármikor szívesen szállító Sün Soma, új szereplők is felbukkannak, például megismerhetitek a Hörcsögöt, a kalapja vesztett Gombát, a Csillaglányt, valamint a kis muslicákat, Bodobácsot és Fricit.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott