Ugrás a tartalomra
SkyShowtime logo

Jövő februárban érkezik meg hazánkba a SkyShowtime

A SkyShowtime exkluzív amszterdami eseményen jelentette be közép- és kelet-európai indulását.

 

A páneurópai streamingszolgáltató még több európai országban lesz elérhető. A SkyShowtime 2022. december 14-én indul Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában. 2023 februárjától Magyarországon, Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is elérhetővé válik.

 

A SkyShowtime, Európa új nagy streamingszolgáltatója nemzetközi sztárok és a vállalat vezetőinek részvételével tartott exkluzív európai nyitóeseményt Amszterdamban.

 

A rendezvényen Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója bejelentette, hogy a szolgáltatás még idén decemberben elindul számos közép- és kelet-európai országban. A SkyShowtime exkluzív műsorainak kínálata december 14-től lesz elérhető Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában. Ezt követően 2023 februárjában Magyarországon, Albániában, a Cseh Köztársaságban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is debütál a platform.

 

A SkyShowtime a világ legnagyobb stúdióinak és legtehetségesebb filmeseinek munkáját egyesítve több ezer órányi minőségi szórakozást kínál az egész család számára. A szolgáltató előfizetői a világ legjobban várt sorozatainak és filmjeinek széles választékából válogathatnak.

 

„A SkyShowtime-ot Európa számára találtuk ki, és most örömmel árulhatjuk el leendő közép- és kelet-európai nézőinknek, hogy hamarosan itt is eljön a SkyShowtime ideje. Izgatottan várjuk, hogy exkluzív hozzáférést biztosítsunk ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és filmjeihez, valamint a minőségi helyi gyártású műsorok prémium kínálatához. A sikeres észak-európai és portugáliai indulás után fontos mérföldkő számunkra, hogy ezekre a piacokra is beléphetünk, és Európa-szerte még több emberhez hozhatjuk el a SkyShowtime-ot.” – nyilatkozta Monty Sarhan, a szolgáltató vezérigazgatója.

 

Az Alex Zane, díjnyertes filmes újságíró és televíziós személyiség által vezetett amszterdami eseményen bemutatkoztak a legújabb exkluzív műsorok, amelyek a következő hónapokban válnak elérhetővé a SkyShowtime kínálatában.

 

A SkyShowtime egy helyre gyűjti össze a blockbuster filmbemutatókat, az új, prémium sorozatokat, a családi tartalmakat, valamint a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock tartalmainak válogatott kínálatát. A SkyShowtime helyi gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és különlegességeket is kínál majd.

 

Az eseményen megjelentek a SkyShowtime sorozatpremierjeinek sztárjai, köztük Ethan Peck és Rebecca Romijn a Star Trek: Strange New Worlds-ből, Demián Bichir a Let The Right One In-ből, valamint Clara Rugaard a The Rising-ból.

 

A rendezvényen részt vett Bokeem Woodbine és Yerin Ha (Halo), Jake Lacy és Colin Hanks (A Friend of the Family), valamint Jeff Wilbusch és Juliana Canfield (The Calling) is.

 

A SkyShowtime először idén szeptember 20-án indult el Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, majd október 25-én Hollandiában és Portugáliában. A platform decembertől Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában is elérhető lesz, 2023 első negyedévében pedig Spanyolországban, Andorrában, valamint Közép- és Kelet-Európában folytatódik a terjeszkedés.

 

A közép- és kelet-európai műsorkínálathoz és árazáshoz kapcsolódó információk a platform december 14-i indulása előtt kerülnek bejelentésre.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott