Ugrás a tartalomra

Július 11-én indul a Mozi+, a filmcsatorna

Mozi+ logoA TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének első lépéseként július 11-én 21 órakor elindul a Mozi+. A vadonatúj filmcsatorna a teljes család számára biztosít szórakozást, tévépremierekkel és közönségkedvenc filmekkel. Az igazi moziélmény érdekében, az indulás hetében megszakítás nélkül láthatják a nézők a 21 órás filmeket.

Július 11-én indul útjára a Mozi+, amely a PRO4 csatorna helyén teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket. A nagy amerikai filmstúdiókkal való hosszútávú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas filmeket kínál, akár röviddel a mozibemutató után, így nem kell éveket várni a legnagyobb durranásokra.

„Magyarország vadonatúj filmcsatornája az egész családnak nyújt szórakozást tematikus napokkal és idősávokkal, a nap 24 órájában. A tervezhetőség és a nézők kényelme érdekében a hétköznap esti filmek fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek. Soha nem volt még kábelcsatornán annyi nagyszabású országos tévépremier, mint amivel a Mozi+ jelentkezik a következő években. Nagyszabású terveink vannak legújabb csatornánkkal, mely rövidesen a televíziós piac meghatározó szereplője lesz. A célunk, hogy a filmkedvelők első számú választása a Mozi+ legyen.” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatója

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a TV2 Csoport kreatív csapata valósította meg, a legújabb trendeknek megfelelően. A filmek közötti eligazodást műfaj megkülönböztető ikonok segítik, eltérő módon jelölve például az akció, vígjáték, horror, animációs vagy éppen háborús filmeket.

A filmcsatorna az igazi moziélmény megvalósítása érdekében, az indulás hetében az esti, 21 órás filmjét megszakítás – reklámok – nélkül sugározza. Elsőként, országos tévépremierként érkezik Brad Pitt főszereplésével a Z világháború július 11-én 21 órakor. Ezt követően számos televíziós premier várja a nézőket, jön a Star Trek – Sötétségben, a G.I. Joe: Megtorlás és a Phillips kapitány, valamint olyan családi filmek és vígjátékok, mint a Ted, vagy éppen a Spongyabob – Ki a vízből!, de olyan közkedvelt filmek is képernyőre kerülnek, mint a Nagyfiúk 2. 

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott