Ugrás a tartalomra

Júliusban kódolatlanul érhető el a TLC a MinDig TV-n

MinDig TV logoA korábbi bejelentéssel ellentétben nem csak június 30. és július 14. között, hanem egész júliusban kódolatlanul érhető el a TLC a MinDig TV nézői számára.

A Discovery Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. kiterjesztett megállapodása alapján a TLC csatorna műsora 2015. július 1. és 31. között kódolatlanul érhető el minden MinDig TV néző számára.

Itt a nyár, szerelem van a levegőben, és természetesen indul az esküvői szezon! A TLC is a legjobb esküvős műsoraival ünnepli a boldog párok nagy napját. Az Esküvői ruhák másképp című vadonatúj sorozat az exkluzív ruhákat tervező alabamai Heidi Elnora munkáját követi nyomon. Heidi egyedi menyasszonyi ruhákat tervez, és “csináld magad” lehetőséget is kínál a menyasszonyoknak: saját ruhájuk megtervezésével válthatják valóra álmaikat. A Duci menyasszonyok című vadonatúj sorozat a Harris nővérek, Yukia és Yuneisia vállalkozását követi nyomon, akik mérettől függetlenül minden menyasszonynak segítenek ruhát választani. A népszerű Mondj igent a ruhára című sorozat is vadonatúj részekkel és menyasszonyokkal tér vissza a képernyőre. Az új évadban is szemtanúi lehetünk, ahogy a Kleinfeld szalon valóra váltja az arák álmát a megfelelő ruha kiválasztásával.

A TLC csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexről érhető el, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó a fenti időszakban a TLC csatornát nem látja a programlistában, automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott