Ugrás a tartalomra

Júliustól itt a Discovery Science HD is

Discovery Science HD logoA Discovery Networks egyre több műsora érhető el valódi HD minőségben a magyarországi szolgáltatók kínálatában. Az Animal Planet HD és a Discovery HD Showcase mellé júliusban megérkezett a tudomány és technika izgalmas világát lélegzetelállító hang- és képminőségben bemutató Discovery Science HD magyar nyelvű adása is.

A Discovery Networks újabb HD csatornája a közép-kelet európai régió több országa számára vált elérhetővé. A tudomány kedvelői július 1-jétől Magyarország mellett Oroszországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában és Bulgáriában érhetik el a Discovery Science csatorna műsorait HD minőségben.

„A magyar nézők számára fontos a HD-élmény, különösen a non-fiction csatornák esetében. A Discovery Science HD indítása is jelzi, hogy továbbra is bővíteni kívánjuk csatornakínálatunkat Magyarországon, figyelembe véve a nézők és partnereink minőségi elvárásait is” – mondta Olgierd Dobrzynski, a Discovery Networks CEEMEA közép-európai country managere.

A Discovery Science elgondolkodtató és egyben szórakoztató formában hozza közel a tudomány világát a nézőkhöz, akik egyenesen az események közepében érezhetik magukat. Ezt az élményt most tovább fokozza, hogy a csatorna műsorait már HD minőségben is élvezhetik a nézők. Discovery Science programkínálatát áthatja a kíváncsiság.  Azokat szólítja meg, akiket lenyűgöz az emberi elme teljesítménye és nem félnek feltenni provokatív kérdéseket sem. Nézői olyan műsorokon keresztül ismerhetik meg a mindennapok tudományát és a tudomány legújabb felfedezéseit, mint A technika titkai, a Tuningoljuk fel!, a Talányos tudomány vagy a Morgan Freeman: a féreglyukon át.

A Discovery Science júliusi műsorait A tudomány nyara címmel a kutatásnak, újításnak és kalandnak szenteli. Ennek keretében először a világ különböző részein élő feltalálókkal és újítókkal találkozhatunk dr. Basil Singer A technika titkai című sorozatában. A Tuningoljuk fel! epizódjaiban két egymással versengő csapat próbálja meg felturbózni sivár háztartási eszközeinket. A sikeres és népszerű tudományos sorozat, a Talányos tudomány ismereteink határait feszegető, látványos kísérletekkel jelentkezik. A Morgan Freeman: a féreglyukon át epizódjai a világegyetem örök kérdéseire keresik a választ: vajon van élet a Földön kívül? Honnan származunk? Létezik az idő?

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott