Ugrás a tartalomra

Június 14-től látható a népszerű zenés animációs Troll-filmek új része

A nagy sikerű zenés animációs film, a Trolls Band Together (Trollok: Együtt a banda) figuráinak eredeti hangját számos világhírű énekes neve fémjelzi, köztük Anna Kendrick, Justin Timberlake, Troye Sivan, az *NSYNC és Camila Cabello. A fergeteges „trollkodás” június 14-től érhető el a SkyShowtime-on.

 

A film Poppy (eredeti hangja: Kendrick) és Branch (eredeti hangja: Timberlake) életét követi nyomon, akik az az első filmben még csak barátok voltak, a másodikban már folyamatosan flörtöltek, ám most végre hivatalosan is egy párt alkotnak (#broppy). Ahogy azonban egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Poppy rájön, mit titkolt előle Branch: hogy egykor tagja volt a kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak négy fiútestvérével együtt: Floyddal (eredeti hangja a Golden Globe®-jelölt elektropopsztár, Troye Sivan), John Doryval (eredeti hangja Eric André), Bruce-szal (eredeti hangja a Grammy®-díjas Daveed Diggs) és Clay-jel (eredeti hangja a Grammy-díjas Kid Cudi). A BroZone még akkor feloszlott, amikor Branch kisbaba (avagy „Bitty B”) volt, ahogy vele együtt a család is, és Branch azóta nem látta a testvéreit.

 

Ám amikor Branch testvérét, Floydot zenei tehetsége miatt elrabolja egy aljas, szélhámos popsztárpáros – Velvet (az Emmy®-díjas Amy Schumer) és Veneer (a Grammy-díjas és Tony®-jelölt Andrew Rannells) –, Branch és Poppy egy szívfacsaró és érzelmes küldetésre indulnak, hogy összehozzák a többi testvért, és megmentsék Floydot a popkultúrából való kiesésnél is rosszabb sorstól.

 

Magyarországon Ágas magyar hangja Bereczki Zoltán, Pipacs királynőé Csuha Bori, Pici Diamond pedig Ganxsta Zolee hangján szólal meg.

 

A Trolls Band Together (Trollok: Együtt a banda) című filmet a visszatérő rendező Walt Dohrn és Gina Shay producer hozta tető alá. A film vezető zenei producerei Justin Timberlake és Mike Elizondo.

 

A DreamWorks Animation Thomas Dam Good Luck Trolls figuráin alapuló Trollok-filmsorozata – a 2016-os Trolls (Trollok) és a 2020-as Trolls World Tour (Trollok a világ körül) – a „Can’t Stop the Feeling!” című dallal hatalmas sikert könyvelhetett el, ugyanis Grammy-díjat nyert a legjobb vizuális média számára írt dal kategóriában, Oscar®-díjra jelölték a legjobb eredeti dal kategóriában, és a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb szórakoztatóipari márkáját népszerűsíti.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott