Ugrás a tartalomra
SkyShowtime logo

Számos újdonsággal készül júniusra a SkyShowtime

A SkyShowtime júniusban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierekkel, mint Az auschwitzi tetováló és a Mayor of Kingstown második évada. Filmekben sem lesz hiány, hiszen például a Milli Vanilli, Az elnök különgépe: Halálos játszma, és a gyermekek legnagyobb örömére a Trollok: Együtt a banda című film is érkezik a streaming-szolgáltató kínálatába.

 

Sorozatpremierek

 

Mayor of Kingstown (3. ÉVAD, EPIZÓDOK: 10, AZ ÚJ EPIZÓDOK JÚNIUS 6-TÓL ÉRHETŐEK EL)
Mayor of Kingstown a McLusky családról szól, akik a Michigan állambeli Kingstownban próbálnak boldogulni, ahol az egyetlen virágzó üzletág a börtön. A sorozat a rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáit feszegeti, amint a szereplők egy olyan városban próbálnak rendet és igazságot teremteni, ahol ezek egyike sem létezik.

 

Az auschwitzi tetováló (The Tattooist of Auschwitz, 1. ÉVAD, AZ ÖSSZES EPIZÓD JÚNIUS 7-TŐL ELÉRHETŐ)
A hatrészes sorozat Heather Morris Az auschwitzi tetováló című nemzetközi sikerregényén alapul, amelyet Lali és Gita Sokolov valós története ihletett, akik fogolyként találkoztak az auschwitzi koncentrációs táborban a holokauszt idején. Röviddel a megérkezése után Lali azt a feladatot kapja, hogy azonosítószámot tetováljon fogolytársai karjára. Gitával (Anna Próchniak) is akkor találkozik, amikor a rabszámát a karjába tetoválja. Első látásra egymásba szeretnek, és ezzel kezdetét veszi vakmerő, felejthetetlen és emberi történetük.

 

Mancs őrjárat (PAW Patrol, 10B. ÉVAD, EPIZÓDOK: 5, AZ ÚJ EPIZÓDOK JÚNIUS 14-TŐL ÉRHETŐEK EL)
A PAW Patrol egy izgalmas animációs kalandsorozat óvodásoknak – főszereplői a 6 hős kutyus és vezetőjük, a 10 éves műszaki zseni, Ryder. A csapat latba veti minden problémamegoldó képességét, a humort és a menő járműveket is, hogy egvédjék Kalandváros lakóit. Marshalltól, a tűzoltó kutyától kezdve Chaseen, a rendőrkutyuson át Skye-ig, aki magasra tör helikopterével, minden blöki egyedi színfoltot és képességeket hoz a csapatba, bemutatva a csapatmunka és a helyes állampolgári viselkedés jelentőségét. Mindegyikük hátán egy speciális táska van, amelynek segítségével bármilyen helyzetben helyt állnak – akár cicákat, akár egy sziklaomlástól fenyegetett vonatot kell megmenteni! A hős csapat a legnagyobb kaland közepette is mindig szakít időt mókázásra, no meg egy kis szeretetteljes fülvakarásra Rydertől.

 

Filmek

 

Az elnök különgépe: Halálos játszma (JÚNIUS 1-TŐL ELÉRHETŐ)
Az újonc titkosügynök első megbízatásán vesz részt az Air Force One fedélzetén, és rögtön élete legnehezebb próbatétele vár rá, mert a gépet terroristák térítik el, hogy meghiúsítsanak egy döntő fontosságú energiaügyletet. Mivel az elnök élete forog kockán, és a globális válság réme fenyeget, minden bátorságát és képességét be kell vetnie egy könyörtelen csatában, amely megváltoztathatja a történelem menetét.

 

Milli Vanilli (JÚNIUS 1-TŐL ELÉRHETŐ)
Ez a lebilincselő dokumentumfilm a Milli Vanilli hírhedt popduó 1990-es években kirobbant playbackbotrányának eseményeit mutatja be az üstökösszerűen felívelő népszerűségüktől a nyilvános bukásig.

 

Trollok: Együtt a banda (JÚNIUS 14-TŐL ELÉRHETŐ)
Az igaz barátságról és a folyamatos flörtölésről szóló két film után Poppy és Branch végre hivatalosan is egy párt alkot (#broppy). Ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Poppy rájön arra, amit Branch eltitkolt előle: hogy egykor tagja volt a kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak négy fiútestvérével együtt: Floyddal, John Doryval, Spruce-szal és Clayjel. A BroZone még akkor feloszlott, amikor Branch kisbaba volt, ahogy a család is, és Branch azóta nem is látta a testvéreit. Ám amikor Branch testvérét, Floydot zenei tehetsége miatt elrabolja egy aljas, szélhámos popsztárpáros – Velvet és Veneer –, Branch és Poppy egy szívfacsaró és érzelmes küldetésre indulnak, hogy összehozzák a többi testvért, és megmentsék Floydot a popkultúrából való kiesésnél is rosszabb sorstól.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott