Ugrás a tartalomra

Fontos mérföldkőhöz érkezett a SkyShowtime

A DIGI Románia mostantól elérhetővé teszi a teljes SkyShowtime szolgáltatást - beleértve a prémium lineáris csatornákat, a SkyShowtime 1-et és a 2-t - digitális tv-előfizetői számára. Ez a SkyShowtime első üzleti partnerkapcsolata Közép- és Kelet-Európában.

 

A speciális bevezető promóció részeként a DIGI Románia a jelenlegi digitális tv-előfizetőinek korlátozott ideig többlet díj fizetése nélkül teszi elérhetővé a SkyShowtime-ot. A promóciós időszak vége után a DIGI Románia ügyfelei új csomagajánlatok részeként előfizethetnek a SkyShowtime-ra, melyek részleteit a következő hónapokban hozzák nyilvánosságra.

 

A DIGI Románia tv-előfizetői hozzáférést kapnak a SkyShowtime teljes kínálatához, ideértve a Paramount és az Universal legújabb mozifilmjeit, exkluzív sorozatokat (például a világsikerű Yellowstone összes epizódját és a spin-off sorozatokat: 1883 és 1923), valamint a folyamatosan bővülő SkyShowtime Original Series kínálatot.

 

Reméljük, hamarosan hazánkban is partnerkapcsolatot köt a SkyShowtime, és így a magyar nézők is hozzáférhetnek majd a prémium lineáris SkyShowtime 1 és 2 csatornákhoz.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott